Ana SayfaDizilerSurvivor 2021'in 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? İkinci Eleme Adayı Kim...

İlgili Postlar

Survivor 2021’in 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2021’in ilk haftasının ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazanmıştı. İlk eleme adayı Gönüllüler takımından Sena olmuştu. Yarışmanın ilk haftasının ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Nefes kesin mücadelede dokunulmazlığı alan takım belli oldu. İkinci eleme adayı kim oldu?

Survivor 2021 Gönüllüler Kadrosunda Kimler Var?

Survivor 2021 Ünlüler Kadrosunda Kimler Var?

Survivor 2021’in 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor 2021’in ilk haftası büyük bir hızla başladı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı. İkinci dokunulmazlık oyununu alabilmek için her iki takımda büyük bir mücadele verdi. Nefes kesen mücadelelerin yaşandığı, yarışmacıların inanılmaz performanslara imza attığı dokunulmazlık oyununu kazanan takım, ada konseyi öncesi rahat bir nefes aldı. Sonrasında yapılan ada konseyinde, Reşat’ın sakatlığı nedeniyle diskalifiye olma ihtimali tüm yarışmacıları üzüntüye boğdu.

SURVİVOR 1. HAFTA 2. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Survivor 2021’nin ilk haftasının ikinci dokunulmazlık oyununda parkur birçok zorlu engelden oluşdu. Finalde ise yarışmacıların dizili altı topu verilen çubuklar ile düşürmesi gerekti. Baştan sona çok heyecanlı geçen Survivor 2. dokunulmazlık oyununda nefesler tutulmuş ve yarışmacıların inanılmaz performansları izleyicileri ekrana kilitledi.

Ünlüler takımı haftanın ikinci dokunulmazlığının sahibi oldu. Gönüllüler takımı ise, ikinci eleme adayını belirlemek üzere adaya konseyinin yolunu tuttu.

REŞAT DİSKALİFİYE OLACAK MI?

Reşat, bacağındaki sakatlığı nedeniyle son iki oyuna katılamadı. Acun Ilıcalı, ada konseyinde Reşat’ın ayağında kırıklar tespit edildiğini ve durumunun ciddi olduğunu açıkladı. Reşat’ın diskalifiye edilebilme ihtimaline diğer yarışmacılar oldukça üzüldü. Reşat’ın, yarışmaya devam edip etmeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2021’nin ilk haftasının iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Gönüllüler takımı, ikinci eleme adayını belirlemek üzere ada konseyine gitti. Yarışmacılar hangi ismin gitmesini istediklerini oyladılar, En çok ismi yazılan yarışmacı Dora oldu. Böylelikle Survivor 2021’nin ilk haftasının eleme potasına düşen iki ismi belli olmuş oldu. Gönüllüler takımından Dora ile Sena, eleme düştü, Hafta sonu yapılacak eleme gecesinde bu iki yarışmacıdan biri adaya veda edecek? Reşat’ın diskalifiye olması bu iki yarışmacının kaderini değiştirebilir.

Survivor 2021’in İlk Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? Gönüllüler Takımından Ünlüler Takımına Kim Geçti?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler