Ana SayfaDedikoduSefirin Kızı Dizisinde Üzen Ayrılık

İlgili Postlar

Sefirin Kızı Dizisinde Üzen Ayrılık

34. bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Sefirin Kızı dizisinde izleyicileri üzen ayrılık yaşandı. Hangi ünlü oyuncu diziye veda etti? Detaylar haberimizde…

Sefirin Kızı Dizisinde Üzen Ayrılık

Sefirin kızı 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Menekşe Akın’ın Cesedinin Yerini Polise İhbar Ediyor!

34. bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Sefirin Kızı dizisi, heyecanlı bir bölüme imza attı. Diziye birkaç bölüm önce giren Sahra karakterinin ölüm sahnesi damga vurdu. Ünlü oyuncu Deniz Işın diziye veda etti.

Gediz ile olan sahneleriyle çok konuşulan ve ilişkileriyle herkesi ekrana kilitleyen çiftten kötü haber geldi. Sahra’nın ölüm sahnesine damga vuran bölüm izleyenlerin tepkisini üzerine çekti. Dizinin sevenleri Gediz’in aşk yaşamasını ve mutlu olmasını beklerken bu şekilde olmasını saçma buldular.

Deniz Işın Sosyal Medyada Veda Etti

Sahra karakteriyle herkes tarafından sevilen Deniz Işın sosyal medya hesabından veda etti. Sette çekildiği pozları birleştirip veda paylaşımına ekleyen güzel oyuncu “Benim için efsane bir yolculuktu. Sahra olmak, olmaya çalışmak niyetiyle gittiğim yerde bir de üstüne çok şey öğrendim ve çok güzel bir sürü insan kazandım. Çok teşekkürler” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler