Ana SayfaDedikoduMurat Dalkılıç 'dan Bomba Açıklama...Erçel İle Ayrılık Sebebini Anlattı

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç ‘dan Bomba Açıklama…Erçel İle Ayrılık Sebebini Anlattı

Ünlü popçu Murat Dalkılıç İle Güzel oyuncu Hande Erçel’in ani ayrılıklarının nedeni Magazin Haberleri ‘ne bomba gibi olarak düştü. Evlenecekleri konuşulan ve 3 yıldır aşklarını yaşayan hatta evlenecekleri haberi beklenen Murat Dalkılıç ile Hande Erçel ikilisi Temmuz ayında yollarını ayırmıştı. Ünlü popçu şok açıklamalar yaparken, sevgilisi Hande Erçel ile ayrılmalarının sebebini ilk defa üstü kapalı bir biçimde konuştu. Çarpıcı detaylar Haberimizde…

Murat Dalkılıç’ın Yeni Single’ı “Bu Gece” Yayında!

Murat Dalkılıç ‘dan Bomba Açıklama…Erçel İle Ayrılık Sebebini Anlattı

Usta popçu Murat Dalkılıç ‘a “İlişkiyi ne bitirir?” sorusu sorulunca o an açıklama geldi. Şaşırtıcı bir yanıt vererek sevgilisi Hande Erçel ile olan ayrılığının sebebinide böylece ilk defa açıklamış oldu.

Murat Dalkılıç kimdir?

Popçu Murat Dalkılıç, Emel Yalçın’ın konuğuydu. Özellikle son zamanlarda hakkında pek çok iddia ortaya atılan Murat Dalkılıç, Hande Erçel ile ayrılıkları hakkında göndermelerde bulundu.

Hande Erçel kimdir?

“Alev Bitince İlişkide Biter”

Murat Dalkılıç “İlişkiyi ne bitirir?” şeklinde yöneltilen soruya Murat Dalkılıç, “İlişki içindeki alev bitince biter. O alev ayakta tutuyor ilişkiyi. İlişki içinde, ilk önce karşı tarafı düşünürüm onun ne istediğine önem veririm merak ederim, önceliğim karşı tarafın ne istediğidir” cümlelerine şoke ederken  “Hiç sevgilinin telefonunu karıştırdın mı?” sorusuna ise, “Bu dünyada sevgililikte en nefret ettiğim şey telefon karıştırılmasıdır. Karıştırmadım diyerek yalan söylemek istemem. Belki 10 sene önce yapmışımdır. Hem saygı, hem güven belirtisi hareketlerdir. Bir şey ararsan bulursun çünkü” cevabını vererek dikkat çekti.

Hande Erçel Oyuncu Olmasaydı Hangi Mesleği Seçeceğini Anlattı..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler