Ana SayfaDizilerArıza 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Haşmet'in Tehdidine Rağmen Sevgisinin...

İlgili Postlar

Arıza 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Haşmet’in Tehdidine Rağmen Sevgisinin Arkasında Duruyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Arıza, 12. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Şehmuz, Ali Rıza’yı tam öldüreceği sırada polisler geliyor. Ali Rıza, konsorsiyumda polislerin geleceğini öğrendiği için malları yaktığını söylüyor. Fuat, Ali Rıza’nın yaptıklarından şüphelenip onu araştırmaya başlıyor. Cabir’in kardeşini hapisten kaçırılmasına yardım eden ahçıyı buluyor. Haşmet, Hasan’ı çağırıp ondan Ali Rıza’ya mesaj gönderiyor. Hasan, Ali Rıza’nın devletin adamı olduğunu Haşmet’ten öğrendiği için üzülüyor. Ali Rıza, Haşmet’in karşısına Halide’yle birlikte çıkıp ondan vazgeçmeyeceğini söylüyor. Haşmet ise, bundan sonra olacaklardan kendisinin sorumlu olmadığını söylüyor. Ali Rıza, Haşmet’in tehdidine rağmen sevgisinin arkasında duruyor.

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza Sevgisinin Arkasında Duruyor!

Arıza 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Şehmuz, Ali Rıza’nın mallarını yaktığını görünce ona silahını çekiyor. O sırada polisler geliyor ve oradan ayrılıyorlar. Şehmuz, konsorsiyumu topluyor. Orada Ali Rıza, malları yaktıktan sonra polislerin geldiğini söylüyor. Fuat, Ali Rıza’ya sorular soruyor. Ali Rıza, polislerin geleceğini haber aldığını, kendisine Sabri’nin haber verdiğini söylüyor. Aslında orada Sabri’nin olmadığını bilen Haşmet, durumu bozmuyor.

ARIZA 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bu olaydan sonra Fuat, Ali Rıza’nın geçmişini didik didik ettiriyor. Ama bir şey bulamıyor. Aklı Cabir’in kardeşini orada çalışan ahçının yardımıyla kurtarmasına takılıyor. Halide, yeni açtığı polikliniğe Ali Rıza’nın ölen kız kardeşinin ismini verip ona sürpriz yapıyor. Ali Rıza, duygulanıp Halide’ye sarılıp ağlıyor. Numan’ın peşine düşen Ali Rıza, ona kardeşinden bir mesaj gönderiyor. Mesajı alan Numan, Ali Rıza’ya bir tuzak kuruyor.

Ali Rıza, Numan’ın adamlarının bir depoya mal taşıdıklarını görüyor. İçeri girdiklerinde tuzağa düştüğünü anlıyor. Ama arkadaşlarının son anda yetişmesiyle Numan’ı alt etmeyi başarıyor. Haşmet, Ali Rıza ile Halide’nin birlikteliğine onay vermiyor. Bunu kızına da söylüyor. Ama yinede Hasan’ı yanına çağırtıyor.

Haşmet, Hasan’a Ali Rıza’ya şimdiye kadar destek olduğunu onun devletin adamı olduğunu sakladığını, eğer gittiği yoldan dönmezse ona destek olmayacağını söylüyor. Hasan, Ali Rıza’nın kendisinden gizli görevini saklamasına çok bozuluyor. Fuat, hapishanede çalışan aşçıyı buluyor ve ona Ali Rıza’yı nereden tanıdığını soruyor. O da tanımadığını söylüyor. Ali Rıza, Halide ile birlikte Haşmet’in karşısına çıkıyor. Ona Halide’den vazgeçmeyeceğini birbirlerini sevdiklerini söylüyor. Haşmet, Ali Rıza’ya bundan sonra olacaklardan kendisinin sorumlu olmadığını söylüyor.

Arıza 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Halide Ali Rıza’nın Bir Şeyler Sakladığını Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler