Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz'ı Tuğba Ekinci Sorusu Çileden Çıkardı

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’ı Tuğba Ekinci Sorusu Çileden Çıkardı

Geçtiğimiz haftalarda Serenay Sarıkaya ile dokuz aylık ilişkisine son eren ünlü komedyan Cem Yılmaz’ın adı Saadet Özsırkıntı ile anılıyordu. İddialar hakkında defalarca açıklama yapan ünlü komedyen dün objektiflere yakalandı. Israrlı sorularla karşılaşan Cem Yılmaz’ı Tuğba Ekinci sorusu çileden çıkardı. İşte ünlü komedyeni sinirlendiren o soru ve Cem Yılmaz’ın tepkisi;

Saadet Özsırkıntı Soruları Bitmiyor

Serenay Sarıkaya ile ayrıldıktan kısa bir süre sonra adı Saadet Özsırkıntı ile anılmaya başlayan Cem Yılmaz gündemden düşmüyor. Çiftin ayrılık nedeni hakkında hala açıklama yapmaması ikilinin barışıp barışmayacağı konusunda akıllarda soru işareti bırakırken, Cem Yılmaz’a Saadet Özsırkıntı soruları gelmeye devam ediyor. Daha öncesinde bu soruları “Yaşadığımız bu zor günlerde bu açıklamayı yapmak zorunda kalmak benim için inanın çok üzücü. Doğru… Oyununa gittim. Kendisini işim gereği tanıyordum; kulisine de uğradım. Her selamlaştığım aşka evrilmesin. Yanlış ve yalan bilgilerle hele ki ağzımdan çıkmış gibi gündem yaratılmasın lütfen sizden ricamdır…” açıklamasıyla yanıtlayan ünlü komedyenin artık sorulardan kaçması da dikkatlerden kaçmıyor. Geçtiğimiz gün objektiflere yakalanan Cem Yılmaz, Özsırkıntı sorularına hiçbir yanıt vermeyerek aracına binerek hızlıca uzaklaştı.

Cem Yılmaz İle Saadet Özsırkıntı Şaşırtan Yakınlaşma

“Şımartmayın Yaşlı Erkekleri”

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz aşkı ortaya çıkınca “Güzelim kadınlar bunun neyine giderler. Her yeri zeki olsa ne olur, yüzü alkolden bakımsız kırmızı turşu olmuş. Dünyada erkek kalmasa gideri yok” yorumunu yapan Tuğba Ekinci, ünlü komedyen hakkında yapılan haberlere bu kez  “Şımartmayın şöyle yaşlanmış insanları iki şöhreti var diye herkes yerini bilsin ya bu ne hovardalık kardeşim yuh bu kızlara” dedi.

Cem Yılmaz Kimdir?

Cem Yılmaz’ı Tuğba Ekinci Sorusu Çileden Çıkardı

Tuğba Ekinci Sorulunca Cem Yılmaz Ateş Püskürdü
Tuğba Ekinci Sorulunca Cem Yılmaz Ateş Püskürdü

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, önceki gün Levent’teki evinden çıkarken objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının meraklı sorularıyla karşılaşan Cem Yılmaz, sorulara karşı sessizliğini korurken Tuğba Ekinci sorusu sorulması üzerine sinirden adeta deliye döndü. Ekinci sorusunu duyar duymaz öfkelendiği gözlerinden belli olan Cem Yılmaz bir yanıt vermeyerek ayrılmayı tercih etti.

Tuğba Ekinci Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler