Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncu Muhittin Korkmaz Hayatını Kaybetti!

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Muhittin Korkmaz Hayatını Kaybetti!

G.O.R.A filminde “Komutan Logar, bir cisim yaklaşıyor efendim” repliği ile hafızalara kazanan Muhittin Korkmaz hayatını kaybetti. Haberi Cem Yılmaz sosyal medya hesabından duyurdu. Detaylar haberimizde…

Cem Korkmaz Kimdir?

Muhittin Korkmaz’a Veda

G.O.R.A,  A.R.O.G, Yahşi Batı ve Pek Yakında filmlerinde rol alan emekli tiyatro oyuncusu Muhittin Korkmaz hayata veda etti. Cem Yılmaz sosyal medya hesabından;

“Sevgili abimiz Muhittin Korkmaz bugün hayata gözlerini yumdu. Hepimizin hatıralarında yeri olan abimizin mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun. G.O.R.A mürettebatından bir eksiğiz.” cümleleri ile duyurdu.

Cem Yılmaz’ın abisi Can Yılmaz ise sosyal medya hesabından haberi duyurdu. Can Yılmaz şu ifadeleri kullandı;

“G.O.R.A, A.R.O.G, Yahşi Batı, Pek Yakında, Arif ve 216 filmlerinde beraber çalışma şansı bulduğumuz, kıymetli abimiz Muhittin Korkmaz maalesef vefat etti. Ailesine, tiyatro camiasına ve sevenlerine sabır diliyorum. Çok güzel adamdı, Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun.”

Korkmaz’ın COVID-19 tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği bilgisi alındı. Oyuncu kendisi gibi oyuncu olan ve sosyal medya fenomeni oğlu Cem Korkmaz’ı 2017 yılında kaybetmişti.

Cem Yılmaz’a Saadet Özsırkıntı soruldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler