Ana SayfaDizilerRamo 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sarraf'ı Teslim Eden Ramo'nun Hayatında Ne...

İlgili Postlar

Ramo 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sarraf’ı Teslim Eden Ramo’nun Hayatında Ne Değişecek?

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 21. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin nefes kesen yeni bölümünde; Ramo, Sarraf tarafından kaçırılıyor. Yine onun adamları Doğu gelmeden onları alıp güvenli bir yere götürüyor. Bir tek Hasan, Cihangir’in eline düşüyor. Ramo, bir otel odasında kendisini buluyor ve Sarraf tarafından sınavdan geçiriliyor. Sınavı geçen Ramo, ailesini alıp oradan ayrılıyor. Sibel, Nehir’den Roğu’nun, Ramo’nun ailesini öldürdüğünü öğrenip yıkılıyor. Sonra onu Ramo’nun ve ailesinin yaşadığını öğreniyor. Ramo, Hasan’ı kurtarmak için gittiğinde Cihangir’in adamlarına yakalanıyor ve onların elinden Sarraf’ın adamları onları kurtarıyor. Kaman’ın anahtarı Ramo’nun eline geçiyor. Sarraf’ı teslim eden Ramo’nun hayatında ne değişecek?

Cuma Dizileri 2020

Sarraf’ı Teslim Eden Ramo’nun Hayatında Ne Değişecek?

Ramo 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ramo, kaçırıldıktan sonra gözlerini bir otel odasında açıyor. Karşısına çıkan kişi, onun Hakan olduğunu ve o isimle savcının karşısına çıkacağını, eğer onu öldürürse ailesine kavuşacağını söylüyor. Ramo, dedikleri odaya giriyor ve tuvaletten silahı alıp savcı denilen kişinin karşısına çıkıp, onun tahmin ettiği kişi olmadığını, onu öldürmeyeceğini, dışarıdakilerin onu öldürdüğünü zannetmeleri için beş dakika beklemesini söyleyip oradan çıkıyor.

RAMO 21. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Otelin camından başka daireye çıkan Ramo, karşısına çıkanları atlatmayı başarıyor. En sonunda yine aynı adamlarla karşılaşıyor. Savcı diye karşısına çıkan adam, kendisinin çözmeye çalıştığı Kaman olduğunu söylüyor. İsmininde Sarraf olduğunu söylüyor. Ailesinin onların elinde olduğunu gören Ramo, onları alıp oradan uzaklaşıyor. Abisinin ise Cihangir’in elinde olduğunu öğreniyor. Ailesini emniyetli bir yere yerleştiren Ramo, abisini oradan kurtarmak için çare ararken evinin önünde Sibel’i ağlarken buluyor.

Kendisini takip eden Nehir’i atlatan Sibel, Ramo’nun boynuna sarılıp ailesinin öldürüldüğü için göz yaşı döküyor. Ramo, onların sağ olduğunu söylüyor ve Sibel’le abisini kurtarmak için bir plan yapıyor. Sibel, Nehir’le akşam yemeğine çıkıyor. Hastalanmış gibi yapıp tuvalete gidiyor. Orada Nehir’i bayıltan Ramo, Sibel’i de rehin almış gibi onlardan abisinin yerini öğreniyor.

Hasan’ı bulup çıkardıktan sonra, yolda Cihangir’in adamlarına yakalanıyorlar. Ama onların elinden yine Sarraf’ın adamları onları kurtarıyor. Sarraf, Ramo’yla birlikte bir ormana gidiyor ve Kaman’ın anahtarını ona vereceğini söylüyor. Birlikte arabaya biniyorlar. Sarraf, suyu içinde fenalaşıyor ve Ramo’ya bir mektup veriyor. Kendisini oraya teslim etmesini söylüyor. Orada Ramo, Kaman’ın en başıyla tanışıyor. Oradan çıktıktan sonra Cihangir, Ramo’nun karşısına geçip Sarraf’ı teslim ettiğini öğrendiğini söylüyor.

Ramo 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo Sarraf’la Tanışıyor Ve Sırlarını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler