Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı'dan Eleştirilere Yanıt Geldi

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’dan Eleştirilere Yanıt Geldi

Şeyma Subaşı’dan kendisine gelen eleştirilere yanıt geldi.  İzmir Seferihisar’da meydana gelen depremin acısı henüz taze ve pandemi dönemi sürerken Şeyma Subaşı’nın yaptığı parti paylaşımları tepki çekmişti. Şeyma Subaşı kendisine yöneltilen eleştiriler için “Ben depremde yara alan insanların acısına biraz olsun ortak ihtiyaçlarına ise destek olmak için elimden geleni yapmaya devam ediyorum” dedi.

Şeyma Subaşı Kimdir

Şeyma Subaşı’nın Paylaşımlarına Tepki Yağdı

Geçtiğimiz cuma günü İzmir Seferihisar’da meydana gelen deprem sonrasında kurtarma çalışmaları sürerken Türkiye yaşanan can kayıpları sonucu yasa boğuldu.

Şeyma Subaşı Türkiye’de yaşanan bu acı olaylara ve pandemi dönemine rağmen sosyal medya hesabından eğlenceli paylaşımlar yapmayı sürdürdü. Subaşı yurt dışında tatil yapmaya ve Cadılar Bayramı kutlamalarına katılmaya devam ediyor. Katıldığı partilerden sık sık eğlendiği görüntüleri paylaşan Şeyma Subaşı’na tepki yağdı.

Şeyma Subaşı’nın Guido Senia Ayrılığı Hakkında Şoke Eden Açıklaması..

Şeyma Subaşı’dan Yanıt “Birbirimizi Yargılamak İçin Çabalamasak”

Şeyma Subaşı’dan kendisine gelen eleştirilere yanıt geldi. Şeyma Subaşı kendisine yöneltilen tepkilere sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Şeyma Subaşı’nın eleştirilere yanıtı;

“En azından böyle zamanlarda enerjimizi daha faydalı şeylere çevirebilecekken birbirimizi yargılamak için çabalamasak keşke. Herkesin hayatını ve en önemlisi duygularını nasıl ve ne şekilde yaşadığının tartışılmaması gerektiğine inanıyorum.”

“Kişisel hesabımda yaptığım paylaşımlardan hareketle duygularımın ölçülmeye kalkılması kadar üzücü bir şey varsa o da insanların acısından şahsıma atıfta bulunarak nemalanmaya çalışılması. Ben depremde yara alan insanların acısına biraz olsun ortak ihtiyaçlarına ise destek olmak için elimden geleni yapmaya devam ediyorum. Fakat bunu her fırsatta bağırarak değil olması gerektiği gibi sessizce yapıyorum.”

“Umarım herkes içindeki kini ve nefreti beslemek yerine sevgiyi yüceltir. Güzel ülkem ve insanları en yakın zamanda yaralarını sarar. “

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler