Ana SayfaDizilerArıza 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Haşmet Gitmeden Kızını Ali Rıza'ya Emanet...

İlgili Postlar

Arıza 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Haşmet Gitmeden Kızını Ali Rıza’ya Emanet Ediyor!

Show Tv’nin yayınlandığı günden beri büyük bir heyecanla izlenen dizisi Arıza, 8. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Fuat, Burak’ın depoyu havaya uçurduğunu öğrenir. Ali Rıza, depodan sağ kurtulmayı başarır. Burak, Ali Rıza’yı öldüremediğini gibi, yalanı da ortaya çıkar. Silahlar ortada olmayınca herkesin hayatı tehlikeye girer. Haşmet, sevdiklerini korumak için dünyanın en tehlikeli adamlarından biri olan Cabir’le görüşmeye gider. Ali Rıza ise, Halide’yi kendi koruması altına alır. Halide, önce karşı çıksa da durumun ciddiyetini anlayıp Ali Rıza’nın evinde kalmayı kabul eder. Arıza 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Haşmet, gitmeden kızını Ali Rıza’ya emanet ediyor.

Pazar Dizileri 2020

Haşmet Gitmeden Kızını Ali Rıza’ya Emanet Ediyor!

Arıza 8. bölüm 2. fragmanında; Haşmet, Cabir’le görüşmeye gitmeden önce Ali Rıza ile konuşuyor. Eğer gittiği yerden dönemezse emanetinin onda olduğunu söylüyor. Ondan emanetini koruyacağına dair bir söz istiyor.

İşte Arıza 8. bölüm 2. fragmanı….

ARIZA 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Halide, eğlenmek için bir mekana gidiyor ve oraya Ali Rıza’yı da çağırır. Ali Rıza, konsorsiyumdan silahları bulup getirmek için iki gün süre ister. Burak, bir işten anlayan bir adam bulup silahların seri numaralarını ve markalarını değiştirmeye başlar. Silahları çalma işini yaptırdığı adamları ise Fikret’ten öldürmesini ister. Muzaffer, Burak’ın adamları öldüreceğini öğrenip yerlerini Ali Rıza’ya bildirir.

Ali Rıza, eğlencede sarhoş olan Halide’yi alıp eve götürürken yolda bu haberi alır. Halide’yi arabada bırakıp son anda yaralı kurtulan adamı alıp Hasan’ın evine götürür. Halide’den adamı ameliyat edip kurşunları çıkarmasını ister. Adam ameliyattan sonra kendisine gelir. Ali Rıza, adamdan sadece silahların seri numaralarını değiştireceklerini öğrenir.

Hasan’la birlikte ne kadar bu işi yapan adam varsa araştırırlar ve o kişinin kim olduğunu bulurlar. Adamı dükkanına getirmek için Ali Rıza, yangın çıkmış süsü verir. Sürekli televizyon seyreden adam, dükkanını içindeki biriktirdiği paralarla birlikte yandığını görünce bulunduğu yerden kaçıp dükkanına gider.

Ali Rıza ve Hasan, onu kıskıvrak yakalar. Ondan silahların yerini öğrenir. Ali Rıza, Haşmet’e silahları bulduğunun haberini verir. Burak ise, konsorsiyumda koltuk hayali kurarken Ali Rıza’nın malların yerini bulduğunu öğrenir. Uzaktan onları izleyip Ali Rıza’nın depoya girdiği anda orayı patlatır. Haşmet ve adamları patlamadan etkilenmez. Ama Ali Rıza, içeriye girmiştir. Bakalım Ali Rıza, Burak’ın bu ölüm tuzağından kurtulabilecek mi?

Arıza 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Haşmet Cabir’le Görüşmeye Gidiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler