Ana SayfaÜnlülerÇocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari'nin Annelik Heyecanı..

İlgili Postlar

Çocuklar Duymasın’ın Duygu’su Ayşecan Tatari’nin Annelik Heyecanı..

Bir zamanların popüler dizi olan Çocukları Duymasın’ın küçük Duygu’su Ayşecan Tatari’yi, annelik heyecanı kapladı.. Güzel oyuncu anne oldu. Bir dönemin en ünlü çocuk oyuncusu olan Ayşecan Tatari şu sıralar artık çiçeği burnunda bir anne. İşte Detaylar..

Çocuklar Duymasın Çocuk Karakterleri Son Haliyle Şaşırttı!

Çocuklar Duymasın’ın Duygu’su Ayşecan Tatari’nin Annelik Heyecanı..

Usta bir sanatçı olan Aliye Uzunatağan’ın kızı olan Ayşecan Tatari’nin eşi de son zamanlarda en yetenekli erkek oyuncularından olan Sefirin Kızı adlı dizisinin Kavruk Ömer’i canlandıran Edip Tepeli. Musmutlu bir yuvaları olan Ayşecan Tatari ile Edip Tepeli çifti, ilk evlatlarını kucaklarına almanın heyecanı yaşıyor.

Ayşecan Tatari Kimdir?   Edip Tepeli kimdir?

Geçtiğimiz haftalarda Sefirin Kızı dizisinden arkadaşları ile küçük bir parti yapan ikili bebeklerinin adını açıklamışlardı. Güzel oyuncu Ayşecan Tatari ve Edip Tepeli’nin ismini Müjgan koydukları bebekleriyle ilk pozları da ortaya çıktı.

İlk Aile Pozları Geldi..

Bodrum’da yaşamaya başlayan Ayşecan Tatari ve Edip Tepeli ikilisi,  dün bebekleri Müjgan’ı kucaklarına aldılar ve ilk aile pozlarını sosyal medya hesaplarında paylaştılar..

Edip Tepeli: “Kalbim Ege’de Doğdu”

Güzel oyuncu Ayşecan Tatari aile fotoğrafına “Hello world” (Merhaba dünya) mesajıyla paylaşırken oyuncu eşi Edip Tepeli, “Kalbim Ege’de doğdu” mesajıyla paylaştı..

Sefirin Kızı Oyuncuları Kadrosu ve Karakterleri

İşte Ayşecan Tatari Ve Eşi Edip Tepeli’nin bebeği ile ilk pozu..

Ayşecan Tatari Ve Eşi Edip Tepeli'nin bebeği ile ilk pozu
Ayşecan Tatari Ve Eşi Edip Tepeli’nin bebeği ile ilk pozu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler