Ana SayfaÜnlülerDemet Özdemir'in Türkan Şoray Hayali

İlgili Postlar

Demet Özdemir’in Türkan Şoray Hayali

Demet Özdemir’in Türkan Şoray hayali. Şu sıralar ekranların sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile ekranlarda izlediğimiz Demet Özdemir reklam yüzü olduğu markanın lansmanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sevilen oyuncu Türkan Şoray’ın hayatını canlandıran bir filmde oynamak istediğini söyledi.

Demet Özdemir kimdir?

Demet Özdemir’in Hayali

Yüzü olduğu markanın lansmanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Demet Özdemir özel hayatı ve ailesi ile ilgili “En büyük gücüm ailem. Sonra arkadaşlarım, işim. İlk üç hep bunlar olmuştur.” şeklinde konuştu.

Demet Özdemir kendisine yöneltilen “Sanat camiasından kimin hayatını canlandırmak istersiniz? sorusuna “Türkan Şoray’ı çok canlandırmak isterim. Onun Yeşilçam dünyasını, sinemasını canlandırmayı isterdim. Tabii onun dışında sayabileceğim çok saygın insanlar da var.” şeklinde yanıt verdi.

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Demet Özdemir’i Takibe Aldı..

Hayatımda Kimse Yok

Ekranların en çok izlenen dizilerinde rol alan ve instagram hesabında 11 milyon takipçisi bulunan Demet Özdemir kendisine yöneltilen “İleride popülaritenizi kaybetmek gibi bir endişeniz var mı?” sorusuna, “Popülarite kaybetme korkum yok. Bu saatten sonra sevilmesem tabii ki üzülürüm. Bunu popülariteye bağlamadığım için ikisini ayırabilirim. Kaybetmekten korktuğum şey aslında insanların sevgisi olur. Onunla ilgili de anlaştığım projelerde ve kendi yaşam tarzımda buna çok dikkat ettiğimi düşünüyorum. Tabii ki o korkum var” şeklinde yanıt verdi.

Son dönemde hakkında çıkan aşk haberleriyle ilgili Demet Özdemir, “Artık o haberlere bir şey diyemiyorum. Sosyal medyadan yeterince cevap vermeye çalışıyorum. Herkes merak ettiği için değil bu sorular devam etmesin diye. Bir erkek arkadaşım olursa bunu mutlaka görürsünüz. Şu an hayatımda kimse yok.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler