Ana SayfaDizilerKıvanç Tatlıtuğ 'dan Bilim-Kurgu Dizisi

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ ‘dan Bilim-Kurgu Dizisi

Son olarak Çarpışma dizisi ile ekranlarda gördüğümüz başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ yeni bir dizi ile ekranlara dönüyor. Yakışıklı oyuncunun yeni dizisi bilim-kurgu türünde. Detaylar haberimizin devamında…

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Bilim Kurgu Dizisi ile Dönüyor

Başarılı oyuncu Netflix’in yeni dizisi kod adı ‘Denizaltı’ olan bilim-kurgu dizisiyle Netflix’te sevenleriyle buluşacak. Dizinin yönetmenliğini Tolga Karaçelik üstleniyor.

Tatlıtuğ’un başrolünde olacağı kod adı ‘Denizaltı’ olan dizinin yönetmenliğini Sarmaşık ve Kelebekler gibi filmlerle tanınan Tolga Karaçelik üstleniyor. Türkiye’de ilk kez bu türde bir dizi çekileceğini belirten  Netflix Türkiye İçerik Direktörü Pelin Diştaş, “Türkiye’de sualtı konusunda daha önce hiç yapılmamış efektler yer alacak. Bunun için Titanic, Karayip Korsanları, Kusursuz Fırtına gibi filmlerde çalışmış özel efekt uzmanları Türkiye’ye gelerek yerli ekiple birlikte çalışacaklar” dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ İsyan Etti

Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer’e Şiddet mi Uyguluyor?

Geçtiğimiz günlerde Kıvanç Tatlıtuğ’un eşine şiddet uyguladığı yönündeki iddialar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Söylemezsem Olmaz programında Bircan Bali  Tatlıtuğ’un zaman zaman eşi Başak Dizer’e şiddet uyguladığını iddia etti. Bircan Bali bu bilgiyi Tatlıtuğ’un komşusu tarafından aldığını söyledi. Komşusunun ortak alanda şahit olduğunu belirten Bircan Bali “Başar Dizer çok hanımefendi eğer böyle bir şey varsa üzülürüm” diyerek ekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler