Ana SayfaDizilerBaraj 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tarık Nehir'i Öperken Nazım İçeri Giriyor!

İlgili Postlar

Baraj 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tarık Nehir’i Öperken Nazım İçeri Giriyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeni ile izlenen dizilerinden Baraj, 7. bölümüyle 29 Eylül salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nazım, alır sazı eline ve türküsünü söylemeye başlar. Nehir, aslında Nazım’ın kim olduğunu anlar ve şantiyeye gider. Tarık bildiği Nazım’ı karşısında görür. Zerrin’in ise, bu ikiliyi ayırmak için başka bir plan düşünmeye başlar. Baraj dizisinin 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Tarık, Nehir’i öperken Nazım içeri giriyor.

Salı Dizileri 2020

Tarık Nehir’i Öperken Nazım İçeri Giriyor!

Baraj dizisinin 7. bölüm 2. fragmanında; Kemal bey, şantiyeye Tarık’la konuşmaya geliyor. Ona kızının ondan vazgeçemediğini, onun kızını sevip sevmediğini soruyor. Oda sevdiğini söylüyor. Bu arada Zahra, hamile kalıyor ve Tarık’a çocuğunun babasının o olduğunu söylüyor. Nehir ise, Tarık’la önemli bir şey konuşmak istediğini söylüyor. Tarık, onu öpüyor. O sırada Nazım içeri giriyor ve ikiliyi görüyor.

İşte Baraj 7. bölüm 2. fragmanı….

 

BARAJ 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Nehir’in eski aldattıkları kocaları paralarını almak için otele gelir. Zerrin, onları sakinleştirip onların kendilerini polise vermemeleri karşılığında paralarını fazlasıyla geri alacaklarını vaat eder, Tarık, Nehir ile buluşup sokaklarda gezer ve bir ara yakınlaşıp öpüşürler. Nehir, onun onca ay konuştuğu gibi biri olmadığını aslında anlar.

Nehir ile konuşmaya giden Nazım, otelin girişinde onu görür ve tanır. Bu durumda farklı kimliğe bürünen Nehir, onunla konuşup  aslında kendisinin nasıl bir dolandırıcı olduğunu anlatır. Onun hikayesini dinleyen Nazım, onun son bir kez Zerrin ablasının hastalığının tedavisi için bunu yaptığını anlayışla karşılar ve yine kendisinin aslında aylarca yazıştığı kişi olduğunu söyleyemez.

Büyük bir vurgun yanmak için bir araya gelen ekibe, Nehir’in kandırdığı eski kocaları da, yapacakları filmin kameramanları olarak katılır. İşin içine, kandıracakları adamın babası da girer. O oğlunun film için bir milyon vermesine onay vermez. Zerrin, son anda zaten filmin yapımcısının başka sponsor bulduğunu açıklar.

Adamlar, düşüneceklerini söyledikleri sırada Nehir, valizini hazırlamaya başlar. Zerrin yine, Nehir’e duygu sömürüsü yapıp onu kalmaya ikna eder. Ona, ertesi gün alacakları parayı alıp gidebileceğini, ama böyle hasta bir kadını yalnız bırakmaması için elinden geleni yapar.

Baraj 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Nazım’ın Yalan Söylediğini Anlıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler