Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kaza Geçiren Kuzey'e...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kaza Geçiren Kuzey’e Ne Olacak?

Show Tv’nin sevilen dizilerinden Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 33. bölümüyle 26 eylül cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yıldız, Kuzey’le Şule’nin birlikte olduğunu ve ona bir kez daha güvenmemekte haklı çıktığını zanneder. Kuzey ise, hiç bir şeyden haberi olmadan Şule’nin anlattıklarının doğru olmadığını düşünür. Ama ispatlamayaz. Bulut, Yıldız’a karşı saplantı derecesinde aşıktır ve göğsüne onun resminin döğmesini yaptırmıştır. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kaza geçiren Kuzey’e ne olacak?

Cumartesi Dizileri 2020

Kaza Geçiren Kuzey’e Ne Olacak?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 33. bölüm fragmanında; Büyük hazine sonunda bulunuyor. Bir tüp dolusu altını gören dörtlü mutluluktan havalara uçuyor. Öte yandan Nahide, Şule’nin karşısına çıkıp ona okkalı bir tokat atıyor. Yıldız’ın arkasından gitmemesi için Kuzey ısrar ediyor. Ama onun pek dönmeye niyeti yoktur. Büyük bir üzüntü içine giren Kuzey, yolda arabasıyla kaza geçiriyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33. bölüm 2. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 32. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Yıldız, Şule ölene kadar kızlarıyla ve babalarıyla vakit geçirmesi için oraları terk eder. Kendisine bir iş bulup çalışmaya başlar. Kuzey, Yıldız’ın çalıştığı yeri öğrenip müşteri olarak oraya gider. Onu sinirlendirip işten kovdurmak için elinden geleni yapar. Yıldız, onu tokatlayınca işinden de olur.

Yıldız’ın kankası Bulut yıllar sonra onu görmeye çıkıp gelir. Onları bir arada gören Kuzey, kıskançlıktan delirir. Kuzey, hepten terk edildiğini düşünüp içip sarhoş olur. Bu fırsatı Şule değerlendirir. Kuzey’i sarhoşken evine götürüp yatıran Şule, onun telefonunu açar. Yıldız, Şule ile Kuzey’in birlikte olduğunu düşünüp sinirlenir.

Şule, üzerine birde Kuzey’in telefonundan ikisi aynı yatakta yatarken çekilmiş fotoğrafını gönderir. Yıldız, yirmi yıl beklediği adamın bir de kendisine bunu yapmasına anlam veremez. Şule’de, Yıldız’ın restine karşılık vermiş oluyor, Bakalım bundan sonra, Yıldız’ın Kuzey’e karşı tepkisi ne olacak? Kuzey,masum olduğunu Yıldız’a ispat edecek mi?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, 33. yeni bölümüyle 26 Eylül cumartesi günü saat 20:00’da izleyicisiyle buluşacak.

 Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bulut Yıldız’a Saplantılı Aşık Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler