Ana SayfaDizilerYeni Hayat 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adem Yasemin'i Kurtarabilecek Mi?

İlgili Postlar

Yeni Hayat 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adem Yasemin’i Kurtarabilecek Mi?

Kanal D’nin iddialı dizilerinden Yeni Hayat, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Adem, Yasemin’in kendisini öpmesinden sonra onun bir şeyler sakladığını ve dikkat dağıtmak için bunu yaptığını anlıyor. Rasim’in yardımıyla Adem, Yasemin’i tehdit edenlerden birinin onun kuzeni olduğunu öğreniyor. Kunduzi, Yasemin’e Adem’i kendisine aşık etmesini istiyor. Yasemin, aynı hareketi tekrarlayınca Adem, artık onunla çalışmayacağını söylüyor. Bunu Timur beye de söylemek istiyor. Ancak o, korumasız karısıyla baş başa bir gün geçirmek istediğini söylüyor. Yasemin, Kunduzi’ye durumu anlatıp kendisini kaçırtıyor. Yeni Hayat 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Adem, Yasemin’i kurtarabilecek mi?

Perşembe Dizileri 2020

Adem Yasemin’i Kurtarabilecek Mi?

Yeni Hayat dizisinin 4. bölüm 1. fragmanında; Yasemin, kendisini kaçırttıktan sonra çok mutlu oluyor. Ancak Kunduzi’nin planı değişmiştir. Timur’dan fidyeyi alıp Yasemin’i öldürecektir. Adem, Timur’a birlikte hareket edip o fidyeyi vermesini istiyor. Kunduzi, fidyeyi aldıktan sonra Yasemin’i tam öldürecekken Adem, onların yerini buluyor.

İşte Yeni Hayat 4. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/K9kh1vLWLTc

YENİ HAYAT 3. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Adem, Yasemin’in kendisini öpmesinden sonra Rasim abisiyle konuşup durumu anlatıyor. Rasim, Adem’e çok dikkatli olmasını Yasemin’in onu bir girdabın içine sürükleyebileceğini söylüyor. Ertesi gün, Yasemin’i kendisinin götüreceğini söyleyip yolda aramayı durduruyor ve ona ne yapmaya çalıştığını bildiğini söylüyor.

Yasemin’e bir şeyler sakladığını ve dikkatini dağıtmak için bunu yaptığını söylüyor. O da, birden bire olduğunu kendisininde anlamadığını söyleyip geçiştiriyor. Rasim, Yasemin’in ailesini araştırdığında onun bir kuzeni olduğunu öğreniyor. Adem, kuzenin evine gidince onu daha önce gördüğünü anlıyor. Kovalamaca sonrasında Adem, adamın izini kaybediyor.

Ama Kunduzi, Yasemin’i arayıp onun korumasının yerlerini bulduğunu ve bir an evvel o adamı kendisine aşık etmesini istiyor. Rasim’i bulan Burhan, Adem’le konuşmak istiyor. Ayhan, onun Timur’un yanında çalıştığını öğrendiğini ve onun silah kaçakçısı olduğunu söylüyor. Yasemin, Timur’un Riva’daki eve altın sakladığını duyup, ertesi gün Adem’le oraya gidiyor.

Timur’da oraya geliyor ve Yasemin’e çok kızıyor. Yasemin, fırsatını bulup Adem’e onu düşünmekten kendisini alamadığını söyleyip tekrar öpmeye çalışıyor. Bu sefer Adem onu itiyor ve artık onunla çalışmak istemediğini söylüyor. Ertesi gün, Timur karısının gönlünü almak için onunla baş başa vakit geçirmek istiyor. Yasemin ona, koruma istemediğini söylüyor. Yola çıktıklarında Kunduzi’ye haber verip kendisini kaçırtıyor.

 Yeni Hayat 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yasemin’i Kimler Kaçırıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler