Ana SayfaDizilerHekimoğlu 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş Kendisiyle Yüzleşiyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş Kendisiyle Yüzleşiyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 16. yeni bölümüyle 8 Eylül salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ateş’nin eski eşi, yeni kocasını tedavi etmesi için ondan yardım istemek için hastaneye gelir. Bacak ağrıları artan Ateş yataklara düşer. Aniden fenalaşan Ateş’in yoğun bakımda kalbi durur. Orada olan İpek ise, Ateş’e ilk müdahaleyi yapar. Hekimoğlu dizisinin 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ateş, hasta yatağında kendisiyle ve geçmişiyle yüzleşiyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş Kendisiyle Yüzleşiyor!

Hekimoğlu dizisinin 16. bölüm 2. fragmanında; Hastane içerisinde yine ortadan kaybolan Ateş’i herkes ararken o keyifle sevdiği diziyi seyrediyor. Eski karısı Ateş’ten kocasını kurtarmasını istiyor. O da, onun kocasının yaşamasını istediğinden emin olmadığını söylüyor. Eski eşi ise, onca doktor arasından kocasını kurtarabileceğine inandığı tek kişi olduğu için Ateş’ten yardım istemiştir. Ateş, fenalaşıp yatağa düşüyor. O arada kendi kendisiyle yüzleşip bacak ağrısıyla ölmeyeceğinin çelişkisini yaşıyor.

İşte Hekimoğlu 16. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/mP2I2WDovyE

HEKİMOĞLU 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeynep’in işten istifa etmesinden sonra İpek, onun yerine yeni bir doktor aramaya başlar. Ateş ise, onun bu kararı vermesinde kendisinin payı olduğu için onunla görüşmeye gider. Zeynep, yeni bir işe başlayacağını ve kesinlikle o hastaneye dönmeyeceğini söyler. Ateş’in kararlılığını görünce de zaten ona karşı hisleri olan Zeynep, onunla çıkacağı baş başa bir yemek karşılığında hastaneye geri dönebileceğini söyler.

Hastaneye gelen hastaya komalık olmasının nedeninin ona verilen öksürük şurubunun olduğu anlaşılır. Ateş, hastaya verilen ilaç kutusunun içindeki ilaçların birileri tarafından değiştirildiğini anlar. Hastanın ilacını nişanlısı mı değiştirdi? Öte yandan Zeynep işe başlar. Akşamda Ateş’le yemeğe çıkar. Ateş ona, kendisini aslında sevmediğini acıdığı için birlikte olmak istediğini yüzüne vurur.

Zeynep’in onca zaman beklediği yemek pekte beklediği gibi geçmez. Ertesi gün, Zeynep’in yüzünü gören mesai arkadaşları onun hayal kırıklığına uğradığını anlar. İpek ise, olanları geriden izleyip Ateş ile Zeynep arasında neler olabileceğini merak eder. Belki Zeynep’in Ateş’e iyi gelebileceğin bile düşünür.

Hekimoğlu 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek Ateş’i Tekrar Hayata Döndürebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler