Ana SayfaDedikoduBuket Aydın Hamilelik İddialarına Cevap Verdi..

İlgili Postlar

Buket Aydın Hamilelik İddialarına Cevap Verdi..

Son zamanların en çok konuşulan ünlülerin biri olan sunucu Buket Aydın, İş adamı Emir Sarıgül ile bir aşka yelken açtığı hakkındaki  haberlere yanıt verirken hamile kaldığıyla alakalı çıkan haberlere bakın neler neler söyledi. Güzel sunucu Buket Aydın, hiç bu kadar net konuşmamıştı.. İşte Detaylar..

Eşinden Yeni Boşanan Buket Aydın’ın Yeni Aşkı Belgelendi!..

Buket Aydın Hamilelik İddialarına Cevap Verdi..

Kanal D ekranlarının eski haber sunucusu, Buket Akdın, geçtiğimiz gün Nişantaşı yürüyüşündeyken magazin habercilerinin kameralarına takıldı. İş adamı Emir Sarıgül ile bir ilişki yaşadıkları öne sürülen Buket Aydın; kariyer planı, özel hayatı ve hamile olduğu dedikodusu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Buket Aydın Kimdir?

Buket Aydın: “Fotoğraflar Bilgim Dışında Basına Yansıdı”

İstanbul Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün oğlu olan iş insanı Emir Sarıgül ile samimi resimleri ortaya çıkan Buket Aydın, “İlişkim var veya yok demedim. Fotoğraflar bilgim dışında basına yansıdı. Fotoğrafları görünce çok şaşırdım…….

“Ben Magazin Figürü Değilim”

……Herkes kafasına göre yorumlar yapıyor. Benim bu konuda fazla konuşmamam daha iyi. Sonuçta haberciyim. Bir şey olursa görürsünüz. Özel hayat benim mesleğime zarar veriyor. Ben magazin figürü değilim. Emir’de (Sarıgül) magazin figürü değil” şeklinde ifadeler kullandı..

“Evlilik Dışı Çocuk Doğurmayacağım”

İş adamı Emir Sarıgül ile samimi pozları magazin basına çıktıktan sonra hamile olduğu hakkındaki çıkan haberler konusunda da son noktayı koymak isteyen Buket Aydın; “Hamilelik iddiası kesinlikle yalan. Evlilik dışı çocuk doğurmayacağım. Hamile gibi mi duruyorum? Yapmayın gözünüzü seveyim. Düzenli olarak spor ve kick boks yapıyorum. Beni küçük düşürmeye çalıştılar. İleride evlenince bir evladım olur inşallah.”

“Çok İyi Bir Şekilde Geri Dönmek İstiyorum”

Magazin muhabirleriyle ayak üstü yaptığı sohbetin sonuna doğru kariyeri hakkında da bilgiler veren Buket Aydın “Kanal D Haber Daire Başkanlığı gibi büyük bir görevi bıraktığım için önüme gelen teklifleri ince eleyip sık dokuyorum. Orası çok yüksek bir mertebeydi. Çok iyi bir şekilde geri dönmek istiyorum. İyi projeler var. Yüzde 90 eylül sonu seyircilerle buluşuyoruz” sözleriyle hayranlarına da böylelikle beklenen müjdesini vermiş oldu..

İstifa Eden Buket Aydın, Ekranlara Döneceği Tarihi Duyurdu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler