Ana SayfaÜnlülerCenk Eren: "Toprağa Gömülmek İstemiyorum"

İlgili Postlar

Cenk Eren: “Toprağa Gömülmek İstemiyorum”

Başarılı şarkıcı Cenk Eren, bir takipçisinin üniversitelerin kadavra eksikliğinden söz açtığını görünce “Ölümden korkmuyorum ama gömülmek istemiyorum” diyerek çarpıcı bir açıklamaya imzasını attı..Cenk Eren neden gömülmek istemiyor? İşte Detaylar..

Cenk Eren’den Defne Samyeli’nin Dekolteli Pozuna Olay Yorumu

Cenk Eren: “Toprağa Gömülmek İstemiyorum”

Performansındaki başarısıyla her dönem kendinden söz ettiren usta şarkıcı Cenk Eren, ölümden sonra vücudunu kadavra olarak bağışlayabileceğini açıklaması gündeme bomba gibi düştü..

Cenk Eren: “İnançlı da Bir İnsanım Fakat Toprağa Gömülmek İstemiyorum”

Bir sosyal medya kullanıcısı, Twitter sayfasından yaptığı bir paylaşımda üniversitelerdeki kadavra yoksunluğundan söz açarak pek çok tıp fakültesi öğrencisinin kadavra bile görmeden okulundan mezun olduğunu belirtti. Aynı paylaşıma yanıt veren şarkıcı Cenk Eren ise “Ölümden korkmuyorum inançlı da bir insanım fakat toprağa gömülmek istemiyorum bunu istemek günah mıdır? Bütün organlarımı bağışlayabilirim, kadavra olarak tıp fakültesine vücudumu bağışlayabilirim veya yakılmak? Çok mu günaha girerim?” şeklinde ifadeler kullandı.

Cenk Eren Kimdir?

Usta şarkıcı Cenk Eren’in bu paylaşımına sosyal medya kullanıcıları,  korkunç ilgi gösterdi ve Cenk Eren’e bu kararıyla ilgili çok sayıda yorum yapıldı..

İşte Cenk Eren’in O Paylaşımı;

 

Cenk Eren paylaşımı
Cenk Eren paylaşımı

Seren Serengil İle Cenk Eren Canlı Yayında Birbirine Girdi!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler