Ana SayfaDedikoduİbrahim Tatlıses'in Perihan Savaş'a Bomba Cevabı!

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses’in Perihan Savaş’a Bomba Cevabı!

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, yeni açtığı YouTube kanalında eski eşi Perihan Savaş’ın hakkındaki açıklamasına cevap verdi. İmparator  İbrahim Tatlıses, en son Youtube kanalı açmıştı. İlk youtube videosunda ise adının beraber anıldığı Gülçin Karakaya hakkında yöneltilen sorulara cevaplar veren İbrahim Tatlıses, aşk iddialarına ise son noktayı koydu. İşte Detaylar..

İbrahim Tatlıses Sevgilisi Gülçin Karakaya’yı İfşa Etti..

İbrahim Tatlıses’in Perihan Savaş’a Bomba Cevabı!

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, hakkında yapılan iddialara yanıtlar vermek için kendine bir youtube kanalı açmıştı. Kanalın İlk videosunuda geçtiğimiz hafta haklarında aşk iddiaları çıkan yardımcısı Gülçin  Karakaya ile ilgili açıklamalar yapan usta sanatçı, eski eşi Perihan Savaş’ın sözlerinede sert bir şekilde yanıtladı. İbrahim Tatlıses’den Perihan Savaş’a Bomba Cevab Geldi..

İbrahim Tatlıses kimdir?

İbrahim Tatlıses: “Torunlarını Düşünmesi Lazım”

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, kendisine “Allah akıl fikir versin” şeklinde ifade eden eski eşlerinden Perihan Savaş için “Talihsiz bir açıklama. Kullanacağı her cümlede kızımızı, torunlarını düşünmesi lazım” şeklinde sert bir üslupla çıkıştı..

Dilan Çıtak’ın Babası İbrahim Tatlıses’e Beklenmedik Çıkışı!

68 yaşlarında olan ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajında kendisinden tam 42 yaş küçük Gülçin Karakaya ile kameralar karşısına geçmiş ve aralarında bir aşk olduğu iddia edilmişti.

Perihan Savaş Kimdir?

“Gülçin de Sol Kolum, Var mı Ötesi?”

Günlerce konuşulan bu aşk dedikodusu hakkında ise usta sanatçı açıklama yaparak son noktayı koymuştu.

İbrahim Tatlıses öte yandan Magazin Haberleri‘ne bomba gibi düşen sevgili haberleriyle ilgili olarak da şu sözleri sarf etti: “Şimdi ‘Gülçin kimdir?’ diyorlar. size anlatayım……”

“Gülçin Hanım benim yardımcımdır. Twitter’ıma bakar, Instagram’ıma bakar. Gülçin Hanım’a etmedikleri laf kalmadı. Onun da bir ailesi var, laf söylenmesi hoş değil”
……..Sağ kolum çalışıyor, sol kolum çalışmıyor, Gülçin de sol kolum, var mı ötesi?”

Perihan Savaş’tan Olay Sözler: Artık Hürrem Değilsin Sen!

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler