Ana SayfaÜnlülerBarış Murat Yağcı'nın Babasından Ölüm Tehdidi Açıklaması

İlgili Postlar

Barış Murat Yağcı’nın Babasından Ölüm Tehdidi Açıklaması

Survivor’da büyük bir hayran kitlesi edinen ve sayısız sms birinciliği yaşayan Barış Murat Yağcı’nın Babasından Ölüm Tehdidi Açıklaması

Oyunculuk kariyerine ara vererek Survivor 2020 yarışmacıları arasında yer alan Barış Murat Yağcı, hem yarışmadaki duruşuyla hem açıklamaları ile yarışmaya damga vuran isimlerden birisi oldu.

Barış Murat Yağcı Kimdir?

Barış Murat Yağcı’nın Babasından Ölüm Tehdidi Açıklaması

Yakışıklılığı ve sporcu fiziği ile dikkatleri çeken, oyunculuk kariyeri ile de gelecek sunan Barış Murat Yağcı, Survivor 2020 kadrosunda da başarılı bir yarışma sezonu yaşıyor. Son 4 yarışmacı arasına kalmayı başaran ve duruşuyla çok sayıda hayran kitlesi edinmeyi başaran Barış Murat Yağcı, zaman zaman annesinin hastalığından da bahsederek yaşadığı zor günleri anımsıyor. Sosyal medyada da  yaptığı paylaşıma en çok yorum alan kullanıcı olarak rekor kıran Murat Yağcı, hayran kitlesini artırmayı başardı.

Şu an yarışmada olan ve son 4 kişi arasına kalmayı başaran Barış Murat Yağcı’nın babası Güven Yağcı, oğlunu sosyal medya platformları üzerinden ölümle tehdit eden kişiler hakkında şikayette bulundu.

Başarılı yarışmacı Barış Murat Yağcı’nın Çeşme’de yaşayan babası Güven Yağcı, oğlunu sosyal mecralar üzerinden ölümle tehdit eden “teknob14” isimli bir sosyal medya kullanıcı hakkında şikayette bulundu. Açıklamada bulunan Güven Yağcı şu sözleri sarf etti:

Bundan sonra sosyal medya üzerinden hakaret ve tehdit mesajlarına sessiz kalmayacağız. Bu kullanıcı ise ölümle tehdit var. Bu mesajları atanların kim olursa olsun en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz.

Barış Murat Yağcı Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler