Ana SayfaÜnlülerOzan Güven'e Rol Arkadaşlarından Büyük Tepki!

İlgili Postlar

Ozan Güven’e Rol Arkadaşlarından Büyük Tepki!

Sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddia edilen Ozan Güven’e Rol Arkadaşlarından Büyük Tepki! Başarılı oyuncuya büyük tepki geldi.

Çok kısa bir süre önce sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı haberleri ülke gündemine oturan Ozan Güven’e rol aldığı dizideki arkadaşları da tepki gösterdi. Aslı Enver, Birce Akalay ve Nur Fettahoğlu’ndan tepkiler gecikmedi.

Ozan Güven’in Sevgilisi Deniz Bulutsuz’u Darp Ettiği İddiası Ortalığı Karıştırdı!

Ozan Güven Kimdir?

Ozan Güven’e Rol Arkadaşlarından Büyük Tepki!

Babil dizisinde rol alan Ozan Güven, geçtiğimiz günlerde basında bomba etkisi yaratan sevgilisine şiddet olayının ardından ağır tepkilere maruz kaldı. Son olarak aynı dizide rol aldığı oyuncu arkadaşları Aslı Enver, Birce Akalay ve Nur Fettahoğlu’ndan da büyük tepki alan oyuncu, ülke gündeminden düşmüyor.

Nur Fettahoğlu yaptığı paylaşımda şu açıklamalara yer verdi:

Kendimi bildim bileli, gücüm yettiğince kadına şiddete karşı sesimi çıkardım, çıkarmaya da devam edeceğim çünkü her ne olursa olsun bu konuda fikrim değişmez. Şiddet kimden gelirse gelsin her türlüsüne karşıyım, kabul edilemez

Aynı dizide rol alan bir başka oyuncu Birce Akalay da şu ifadeleri kullandı:

Kadına şiddet asla onaylanamaz. Hele ki bildiğimiz,gördüğümüz, bizzat yaşadığımız onca acıdan sonra. Bugün yıllardır tanıdığım ve benimle aynı düşüncelerde olduğundan emin olduğum arkadaşım Ozan’ın yaşadığı ve yaşattığı bu acıdan, gördüklerim ve duyduklarımdan son derece üzgünüm. Twitter herkesin özgürce düşüncelerini dile getirdiği bir mecra.Benim için de farksız inanın. Ancak böyle bir vaziyet dostunuzun başına geldiğinde yaşadığınız şokla insan sözlerini nasıl seçeceğini bilemiyor. Tek söyleyebileceğim şaşkın ve herkes için sonsuz üzgün olduğumdur.

Aslı Enver’de kısa ve öz bir açıklama ile tepkisini belirtti:

Şiddetin her türlüsüne hayır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler