Ana SayfaÜnlülerEce Erken Denizde Aşka Geldi!

İlgili Postlar

Ece Erken Denizde Aşka Geldi!

Geçtiğimiz aylarda Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı yasak aşk ile magazin gündeminde bomba etkisi yaratan Ece Erken Denizde Aşka Geldi!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı aşk ile gündemden düşmeyen sunucu Ece Erken, daha sonra da Mahmutyazıcıcıoğlu’na ve eşine ait olan otomobillerin aynalarını kırdığı için büyük tepki toplamıştı.

Ece Erken’in Evli Sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Sevgilisini İfşa Etti!

Ece Erken Kimdir?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Kimdir?

Aşıklar Bodrum’da Yakalandı

Yaşadığı yasak aşk ile gündeme gelen ve büyük tepki çeken Ece Erken, yuvasını yıkmakla suçlandığı ve eşi ile 1 ay önce yollarını ayıran Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Bodrum’da objektiflere yakalandı. Kendilerini çeken kameralardan haberi olmayan Ece Erken, son derece keyifli vakit geçirdi. Geçtiğimiz günlerde oğluyla birlikte Çeşme’de olan Ece Erken, sonrasında soluğu Bodrum’da aldı.

Olaylı Aşk

Yasak aşkı avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Bodrum’da kameralara takıldı. İlişkinin başlarında büyük olaylara imza atan Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve eşine ait olan iki aracın aynalarını kırarak bomba etkisi yaratmıştı.

Ece Erken Denizde Aşka Geldi!

“Yanlışımdan döndüm, ilişkiyi bitirdim” diyerek açıklama yapan Ece Erken, geçtiğimiz ay eşinden boşanan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile açıldıkları önceki gün teknede samimi görüntüler verdi. İkilinin denizde öpüştüğü anlar da objektiflerden kaçmadı.

Ece Erken Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler