Ana SayfaDedikoduMerve Boluğur: Beni Hakketmek Kolay Değil

İlgili Postlar

Merve Boluğur: Beni Hakketmek Kolay Değil

Son dönemlerde magazin gündeminden düşmeyen isimler arasında olan Merve Boluğur karantina paylaşımlarıyla ve açıklamalarla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Şahan Gökbakar’a balkon göndermesiyle gündemi sarsan Merve Boluğur “Beni hakketmek kolay değil” açıklamasıyla bir kez daha gündeme bomba gibi düştü. İşte Merve Boluğur’un o açıklaması;

“Sen Makete Başla”

40 parçalık puzzle yapıp “Bitti” notuyla Instagram hesabından paylaştı. Komedyen Şahan Gökbakar’ın tiye alması üzerine ortalık karıştı. Kısa sürede sosyal medyada bir dalga konusu olan Merve Boluğur sosyal medya hesabında balkon maketi paylaşarak “Sen bırak puzlle’ı makete başla” açıklamasıyla Gökbakar’a 2010 senesinde oyuncu Berrak Tüzünataç ile Kabataş’taki bir evin terasından öpüşürken yakalanmasını hatırlattı.

Merve Boluğur Karşı Cinsteki Kriterlerini Anlattı!

“Merhamet Ve Tutku”

Geçtiğimiz haftalarda bir röportajında aşk sorusuna “Başak burcu kadınıyım. Aşkta çok seçiciyim. Görüştüğüm kişiler oluyor ama bu işler kolay değil” yanıtını veren ünlü oyuncu takipçilerinden gelen “Aşk mı yoksa, sevgi mi?” sorusuna ise Merve Boluğur, “Merhamet ve tutku” yanıtıyla hayranlarını şaşırtmıştı.

Merve Boluğur: Beni Hakketmek Kolay Değil

Hala yalnız olduğu itirafından sonra neden hala hayatında biri olmadığına dair çok fazla soru ve yorum alan güzel oyuncu Merve Boluğur dün sosyal medya hesabından yaptığı hikaye paylaşımıyla bu sorulara yanıt vermiş oldu. Dün sosyal medya hesabından hikaye paylaşan ünlü oyuncu fotoğrafa “”Beni hak etmek o kadar kolay değil!” notunu düştü.

Merve Boluğur Kimdir?

Merve Boluğur: Beni Hakketmek Kolay Değil
Merve Boluğur: Beni Hakketmek Kolay Değil

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler