Ana SayfaDizilerGüvercin Dizisinden Kötü Haber Geldi! Güvercin Dizisi Final Mi Yapıyor?

İlgili Postlar

Güvercin Dizisinden Kötü Haber Geldi! Güvercin Dizisi Final Mi Yapıyor?

Star Tv’nin büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Güvercin usta kadrosu ve ilginç hikayesiyle kısa zamanda dikkatleri üzerine çekip reytinglerde ilk sıralarda yer almaya başladı. Sevilen dizinin virüs salgını nedeniyle çekimlerine ara verildiği düşünüldü. Ancak farklı bir durum olduğu ortaya çıktı. Güvercin dizisi final mi yapıyor?

Pazar Dizileri 2020

Güvercin Dizisi Final Mi Yapıyor?

İçinde bulunduğumuz durumda bir çok dizi virüs salgını nedeniyle çekimlerine ara verdi. Ancak, Güvercin dizisinin çekimlerine ara vermeme kararıyla oyuncuların isyan ettiği ve yapım şirketinin reytinglerinin iyi olmasına rağmen diziye final yapma kararı verdiği iddia ediliyor.

DİZİ NEDEN FİNAL YAPIYOR!

Önce sağlık diyen ve sağlığın her şeyin önünde olduğunu yapımcılara anlatmaya çalışan oyuncular isyan bayrağını çekti. Star Tv ekranlarının sevilen dizilerinden, Güvercin dizisinin final kararında da koronavirüsün etkili olduğu iddia edildi. Dizinin düşük reytingler yüzünden final kararı aldığı konuşulsa da virüs salgını korkusunun bu kararın etkili olduğu konuşulanlar arasında.

GÜVERCİN DİZİSİNİN KONUSU!

Yapımcılığını Pastel Filmin üstlendiği, oyuncu kadrosunda; Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse, Devrim Saltoğlu, Osman Albayrak, Genco Özak, Toprak Sağlam, Eslem Akar, Berke Üsdiken, Gülen Kahraman, Işıl Dayıoğlu, Dilan Telkök, Ayşegül İşsever, İdil Memi, Sabri Memi, Enver Akbaş, Tolga Pancaroğlu ve Gözde Fidan’ın yer aldığı Güvercin dizisinin hikayesi Gaziantep’te geçiyor.

Bedir Kavvi, on beş yıl sonra yakın arkadaşı Ahmet Cibranoğlu’nun cinayetiyle suçlanarak girdiği hapisten çıkıyor. Amacı kızı Zülüf, oğlu Müslüm ve karısıyla beraber hayatına kaldığı yerden devam etmeyi düşünüyor. Bedir’in hapisten çıktığı haberi Cibranoğulları’nın Bey Mahallesi’ndeki büyük konağına ateş gibi düşüyor. Cibranlar’ın küçük oğlu Ökkeş, Bedir’e karşı intikam yeminleri ederken, babası Ahmet’in ölümünden sonra işlerin başına geçip ailenin reisi olan Kenan onu durdurmaya çalışıyor.

Ancak birbirine düşman bu iki ailenin hiç bilmedikleri bir gerçek ortaya çıkıyor. Kavvilerin oğlu Müslüm ile Cibranoğulları’nın kızı Nefise liseden beri birbirlerini seviyorlardır. Müslüm ve Nefise ailelerinin evlenmelerine izin vermeyeceklerini düşünerek gizlice kaçınca iki aile yeniden karşı karşıya geliyor.

Oğlunun ne yaptığını bilmeyen Bedir, olanları öğrenince ne yapacağını bilemiyor. Ökkeş belinde tabancası ve yanına aldığı adamlarla Nefise’yi kaçıran Müslüm’ün peşine düşünce olaylar içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Bir tarafta Bedir, diğer tarafta Kenan olayın kan davasına dönüşmesini engellemek için elinden geleni yapmaya çalışıyor.

Güvercin’in Kadrosu Genişliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler