Ana SayfaDizilerZümrütüanka 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zümrüt'ün Ölüm Emri Veriliyor!

İlgili Postlar

Zümrütüanka 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zümrüt’ün Ölüm Emri Veriliyor!

Zümrütüanka 9. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hamit, adamlarıyla birlikte Serhat’ı diri diri mezara gömüyor. Abbas, kendisine kurulan tuzaktan kurnazlığı sayesinde kurtuluyor ve Serhat’ı gömüldüğü yerden kurtarmayı başarıyor. Serhat, Hamit’i köşeye kıstırıp kafasına silahı dayıyor. Onun canını yeğenine bir zarar vermemesi karşılığında bağışlıyor. Konaktan kovulan Zümrüt, Serhat’ın annesinin katilini öğrenmek için Niyazi’nin yanına gidiyor. Azimet tarafından, Zümrüt’ün ölüm emri veriliyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Zümrüt’ün Ölüm Emri Veriliyor!

Zümrütüanka 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Abbas, Özgüçler tarafından tam öldürüleceği sırada kurnazlık yapıp, ölmeden bir aptest almak istediğini söylüyor. O sırada yerde bulduğu sopa ile kendisini vurmaya hazırlanan iki kişiyi etkisiz hale getiriyor. Serhat, tabutun içinde nefessiz kalıyor. Son anda Abbas, onu bulup çıkarıyor.

ZÜMRÜTÜANKA 9. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Azimet, oğluyla torununu sağ salim görünce mutluluktan havalara uçuruyor. Serhat, Hamit’i bulup kafasına silahını dayıyor. Ona eğer yeğeninin kılına zarar gelirse onu gerçekten öldüreceğini söyleyip Hamit’in canını bağışlıyor. Zümrüt, Sühandan’ın yanına gidip onun zor durumda olduğunu görüyor. Serhat’ın içeceğine uyku ilacı koyan Zümrüt, onu bayılttıktan sonra bir yere gitmesin diye elini ayağını bağlıyor.

Sonra İhsan’la birlikte Sühandan’ı kaçırmaya Özgüçler konağına gidiyor. Zümrüt, Hamit’in annesini oyalarken İhsan Sühandan’ı kaçırmaya uğraşıyor. Ama Zümrüt, İhsan ve Sühandan, Özgüçlere yakalanıp mahsene kapatılıyor. Serhat, kendisine gelir gelmez amcasıyla birlikte Özgüçler konağını basıyor. Hamit, Serhat’a verdiği sözü tutup Sühandan’ı ve Zümrüt’le İhsan’ı ona teslim ediyor.

Serhat, Sühandan’ı eve getirmiyor. Azimet, Niyazi’yle konuşup onu gerçekleri Serhat’a anlatmaması konusunda uyarıyor. Konuşmaları duyan Zümrüt, Azimet tarafından konaktan kovuluyor. Zümrüt, gideceğini ama Niyazi’yi bulup gerçekleri öğrenmeden konağa dönmeyeceğini söylüyor.

Azimet, tutuşmaya başlıyor ve Abbas’a, Zümrüt’ün Niyazi çavuşla konuşmaya gittiğini onu ortadan kaldırmasını söylüyor. Zümrüt’ün sonunun Serhat’ın annesi gibi olmasını istiyor. Serhat uyurken Zümrüt onunla vedalaşıp gidiyor. Niyazı çavuşla bulaşacağı yere yaklaşmışken Zümrüt’ün üzerine hızla bir araba yaklaşıyor.

Zümrütüanka 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zümrüt Serhat’ın Ölmesine İzin Vermiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler