Ana SayfaDedikoduArto'dan Murat Boz'a Sert Tepki

İlgili Postlar

Arto’dan Murat Boz’a Sert Tepki

Geçtiğimiz gün sosyal medyadan paylaştığı videoyla insanları dışarıda spor yapmaya devam eden Murat Boz sosyal medyadan büyük bir tepki almıştı. Sadece sevenlerinden değil yakın çevresinden de tepki alan şarkıcı açıklamasını düzeltmeye çalışsa da eleştirilerin önüne geçemedi. Arto’dan Murat Boz’a sert tepki geldi.

Herkes Evlerine Çekildi

Dünyayı kasıp kavuran Corona virüsünün Türkiye’ye sıçraması büyük bir panik havası yaratsa da daha virüsün ülkeye geç girmesi olası risklerin değerlendirilmesini sağladı. Örneğin şuanda büyük can kayıplarının yaşandığı İlalya’da virüsün bu kadar yayılmasının nedeni insanların salgına rağmen sokaklarda dolaşmaya devam etmesi ve AVM, kafe, restoran gibi toplu eğlence alanların çok geç kapatılmasıydı. Bu açıdan önlem sağlamak için 17 Mart 2020 tarihinde toplu eğlence alanlarının faaliyetine geçici olarak ara verildi.

Doktor Mehmet Öz’ün Olay Yaratan Karantina Tavsiyesi!

Murat Boz Tepkileri Üzerine Çekti

17 Mart’ta alınan kararın ardından Murat Boz‘dan herkesi şaşırtan bir açıklama geldi. Ülkemizin zor günlerden geçtiğini belirten ünlü şarkıcı bu günlerde izole olmamak yerine hava almak gerektiğini kendisinin de dışarıda spor yapacağını belirterek herkesi dışarıya davet etmesi ortalığı karıştırdı. Murat Boz’un bu sözleri hem sanat ve magazin dünyasından, hem de sevenlerinden büyük tepki çekti.

Murat Boz Kimdir?

Arto’dan Murat Boz’a Sert Tepki

Dışarı çıkın açıklamasının ardından hata yaptığını anlayan ünlü şarkıcı “Bir önceki videoma ek olarak kendi sitemde, kontrollü bir alanda yakın temasın olmadığı bir alanda temiz hava almak için dışarı çıktım. Bu bağlamda Sağlık Bakanlığı’nın uyarıları çok önemli. Zorunda olmadıkça dışarı çıkmamak çok önemli. Ben de buna uyuyorum.” sözleriyle hatasından dönmeye çalışsa da eleştirilerden kaçamıyor. Ünlü şarkıcı Arto sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoda Murat Boz’a “Salak salak açıklamalar yapanlara hayret ediyorum. Bunlar bir de sözde okumuşlar, sözde starlar. Ya siz ne aptalsınız, ne gerizekalısınız! Ne demek insanları dışarı davet etmek? Aptal mısınız? İnsan bu kadar salak olabilir mi ya!” sözleriyle tepki gösterdi.

Arto Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler