Ana SayfaDedikoduHakan Sabancı'dan Aşk Açıklaması!

İlgili Postlar

Hakan Sabancı’dan Aşk Açıklaması!

Bir dönemler çapkınlık haberleriyle gündemden düşmeyen Hakan Sabancı artık gözlerden uzak kalmaya çalışsa da objektiflere yakalanmaktan kaçamıyor. Geçtiğimiz akşam kız arkadaşı ve arkadaşlarıyla birlikte eğlenen ünlü iş adamı mekan çıkışı kameralara yakalandı. Soru yağmuruna tutulan Hakan Sabancı’dan aşk açıklaması geldi.

Sevgililer Gününde Yeni Bir Aşk

Geçtiğimiz sene adı aşk dedikodularından kurtulmayan Hakan Sabancı son dönemlerde kendini basından çekme kararı almıştı. Gittiği mekanlarda yakalanmamaya çalışan ünlü iş adamı 14  Şubat’ta magazin radarına yakalanmıştı. Bebek’te Elif Aksu’yla yemek yiyen Hakan Sabancı’nın yeni kız arkadaşının Aksu olduğu düşünülmüş ancak taraflar bu aşkı itiraf etmemişti.

Sosyetik Güzel Dila Tarkan, Eski Sevgilisi Hacı Sabancı ve Yeni Sevgilisi Hakan Sabancı İle Nerede

Tahtı Kerim Sabancı Aldı

Bir kaç sene önceye kadar sosyetenin yaramaz çocuğu olarak anılan Hakan Sabancı artık artan sorumlulukları nedeniyle özel hayatını gözlerden uzak tutmaya çalışıyor. Çapkınlık haberleriyle sık sık gündeme gelen Sabancı erkeklerinde tahtı bir süre önce Deren Talu’yla görüntülenen Kerim Sabancı aldı. Amerika’da yaşayan Kerim Sabancı’nın adı sık sık çapkınlık iddialarına karışıyor.

Hakan Sabancı’dan Aşk Açıklaması!

Hakan Sabancı'nın Yeni Sevgilisi Kim?
Hakan Sabancı’nın Yeni Sevgilisi Kim?

Geçtiğimiz gece arkadaşları ve kız arkadaşıyla birlikte Bebek’te bir gece mekanda eğlenen Hakan Sabancı mekan çıkışı objektiflere yakalandı. Çıkış yaptığı esnada kız arkadaşı da yanında olan ünlü iş adamı yüzüne flaşlar patlayınca kısa süreli bir şok yaşasa da muhabirlerin soruları karşısında  “Sevgilim değil, arkadaşım” açıklamasını yaptı.

Hakan Sabancı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler