Ana SayfaDizilerZümrütüanka 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zümrüt'e Bir Darbede Arkadaşından Geliyor!

İlgili Postlar

Zümrütüanka 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zümrüt’e Bir Darbede Arkadaşından Geliyor!

Zümrütüanka 8. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Serhat’la Zümrüt, geçirdikleri kazadan kurtulur. Sühandan’ı kurtarmak için harekete geçen Serhat, karşısında silahlı adamları bulur. Azimet Kudret’le bir anlaşma yapıp Sühandan’ı eve getirir. Serhat bu anlaşmaya karşı koysa da Sühandan kabul eder. Niyazi, Serhat’ın karşısına geçip onun bilmesi gereken şeyler olduğunu söyler. Niyazi Çavuş, tüm bildiklerini Serhat’a anlatmak ister. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Serhat, öğrendiklerinden sonra o evde kalmak istemez. Serhat’la arası düzelen Zümrüt’e bir darbede arkadaşından geliyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Zümrüt’e Bir Darbede Arkadaşından Geliyor!

Zümrütüanka 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Serhat, amcasının karşısına çıkıp annesinin ölümüyle onun ne ilgisi olduğunu soruyor. Duyduklarından ve olanlardan sonra konakta kalmak istemeyen Serhat, orayı terk ediyor. Zümrüt de onun yanında olacağını söyleyip ikili evden ayrılıyor. Azimet, olanların tüm sorumlusu olarak Abbas’ı suçluyor. Gülsüm, Serhat’a Zümrüt’ün aslında Adil’le zorla evlenmediğini, ona aşık olduğu yalanını söylüyor. Böylece, Serhat’ın bir kez daha Zümrüt’e olan güveni yıkılıyor.

İşte Zümrütüanka 8. bölüm 1. fragmanı…

 

ZÜMRÜTÜANKA 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Serhat, arabasıyla yaptıkları kazadan sağ kurtulur. Zümrüt ise suların altında kalır. Hemen onu bulup çıkarır. Zümrüt’ü kaybetmekten korkan Serhat, kalp masajıyla onu kendisine getirir. Serhat, eve geldiğinde Sühandan’ın kaçırıldığını öğrenir ve onu kurtarmak için harekete geçer.

Serhat, Kudret’in karşısına çıkıp Sühandan’ı ister. Kudret’in adamları Serhat’a silah çeker. Tam onu vuracakları sırada Azimet içeri girip onları durdurur. Kurdet’le konuşan Azimet, bu kan davasının bitmeyeceğini torunu doğunca bebeği ona vereceğini. Sühandan’ın canını bağışlayıp isterse, onu kendi ailesinden biriyle evlendireceğini söyler.

Kudret bu teklifi kabul eder ve Sühandan’ı serbest bırakır. Eve gittiklerinde Serhat durumu öğrenir ve o evliliğe asla müsaade etmeyeceğini söyler. Sühandan ise kabul eder. Bu arada Finat, ortaya hamile olduğu yalanını atar. Numaradan düşmüş gibi Nevcihan’ı suçlar. Nevcihan’ın da midesi bulanır. Onunda hamile olabileceği düşüncesi Abbas’ı tedirgin eder.

Rüstem, kahvehanedekilerin konuşmalarından Nezaket’in pavyonda çalıştığını öğrenir. Nezaket’in başka bir amacı olduğunu anlayan Rüstem, evine dönüp Ülfet’ten af diler. Hatta Nezaket’e randevu verip oraya Ülfet’le gider. O sırada Meliha’dan evlerinin yıkılacağını öğrenir. Serhat, mahalledeki yıkımı durdurup herkesin evinin tapusunu satın alıp onlara dağıtacağı sözünü verir.

Saniye, Azimet’in kendisinden Serhat’a yaklaşmasını istemesini gidip ona anlatır. Serhat’da Saniye’nin evini yaptırıp onu konaktan göndermeye hazırlanır. Niyaza Çavuş, Serhat’a Abbas’ın önce onun annesiyle babasını, sonra Adil’in öldürdüğünü ve yaptığı tüm pislikleri ona anlatmaya karar verip karşısına çıkar.

Zümrütüanka 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Niyazi Tüm Bildiklerini Serhat’a Anlatacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler