Ana SayfaDedikoduDoruk Doğrusöz'den Ayrılan Sevda Demirel'den Cinsellik Açıklaması!

İlgili Postlar

Doruk Doğrusöz’den Ayrılan Sevda Demirel’den Cinsellik Açıklaması!

2020’nin başında magazin dünyasına bomba gibi düşen bir aşkla gündeme gelen Doruk Doğrusöz ve Seva Demirel çifti evlilik planları yapıyordu ki görünüşe göre evdeki hesap pek de çarşıya uymadı. Doruk Doğrusöz’den ayrılan Sevda Demirel’den cinsellik açıklaması geldi! İşte Sevda Demirel’in olay yaratacak o açıklamaları;

Aşkları Gündeme Damgasını Vurdu

Şubat ayının başında 1 aydır birlikte olduğu öğrenilen Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz aşkı gündemi epey meşgul etmişti. Aşklarını gizlemeyen ve ilişkilerinin ikinci ayında evlilik düşündüklerini açıklayan çift bu açıklamadan kısa bir süre sonra ilişkilerini ciddiyete dökecek ilk adımı atmıştı. Nişantaşı’nda yüzük bakarken yakalanan çiftten yakında nişanlanacaklarına dair açıklama gelmişti.

Sevda Demirel: Sevgilim İbne Değil Tecrübe Etmek İsteyen Varsa Gelsin

Nikah Masasına Giderken Ayrılık Rüzgarı Esti

Daha önce eş cinsel yeğenine yaptığı ağır eleştiriler nedeniyle Doruk Doğrusöz‘le aşkı topa tutulan Sevda Demirel ilişkisinin arkasında olduğunu açıklamış ve eleştirilere kulak asmadığını belirmişti. “14 Şubat Sevgililer Günü”nde nişanlanacak olan çiftin bu karardan vazgeçmesi ikili arasında bir şeylerin ters gittiği yönünde yorumlanmıştı ki ayrılık haberi çok gecikmedi. Mart ayının başında ilişkisinin sonlandığını açıklayan Sevda Demirel “Sosyal medyada üzerimize çok geldiler. Doruk çok iyi bir insan. Bir süre yalnız kalmaya ihtiyacım var”açıklamasını yaptı.

Doruk Doğrusöz Kimdir?

Neden Ayrıldılar?

Ayrılık hakkında ilk kez açıklama yapan Sevda Demirel ilişkisinin bitme nedenini”Birbirimizin hayatını birbirimize aktarmaya çalıştık ama çakıştığımız noktalarda geri çekilen bir çiftiz. Çok tartıştık, çok kavga ettik… Bilinçaltımızda hep dış etkenler vardı. Dışarıdan aldığımız hiç olumlu bir şey olmadı ki biz evde nasıl mutlu olalım. Doruk bana hiç vurmadı sadece çok sinirlendiği bir anda ben onu bileklerinden tutunca oda beni sırt üstü yere itti. Ben güçlü bir kadınım gardımı alsaydım beni itemezdi o an boşluğuma geldi. Başım ve belim yere çarptığı için büyük ağrılar yaşadım. Zaten daha önce de bir beyin ameliyatı olmuştum. Beynimde tümör vardı ve bu tekrarlanabilir. Beni o hareketi öldürebilirdi. Korktum ve ilişkinin olamayacağını anladım. Fiziksel reaksiyonlar o ilişkide devreye girdiği için bitmeye mahkum. Öfke kontrolü olmadığı için bu şiddete dönebiliyordu.” sözleriyle anlattı.

Doruk Doğrusöz’den Ayrılan Sevda Demirel’den Cinsellik Açıklaması!

İlişkisinde yaptığı açıklamalarla gündeme damgasını vuran Sevda Demirel, geçtiğimiz gün gazeteci Bilal Özcan’ın YouTube kanalına konuk oldu. Doruk Doğrusöz’e aşık olduğunu ancak ilişkilerinin bir yerden sonra olmayacaklarını anladıklarını dile getiren Demirel “Bu hemen olacak bir şey değildi. Bir ameliyat olması gerekiyor o da yurt dışında olacak. Biz birbirimize sarılıp çok güzel uyuyorduk” dedi. Bilal Özcan’ın sorularına oldukça açık yanıtlar veren Demirel, “Aradınızda cinsellik var mıydı? “Erkeklik vasıfları sadece cinsellikle gösterilen bir şey değil. Cinsellik hiç umurumda değil öyle olsa 5 sene yalnız kalmazdım. Doruk’ta gerçek sevgiyi buldum ve cinsellik gerçekten umurumda olmadı. Biz her şeyden önce çok iyi arkadaştık. Cinsellik benim için önemli olsa başka biriyle birlikte olurdum. Doruk’u hiç çıplak görmedim, asla. Hiç merak da etmedim. Doruk her şeyiyle bir erkek. Ruhu, yaşamı, kokusu, horlaması…” sözleriyle yanıtladı.

Sevda Demirel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler