Ana SayfaDizilerBabil 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İrfan'ı Süleyman'a İspiyonlayan Kim?

İlgili Postlar

Babil 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İrfan’ı Süleyman’a İspiyonlayan Kim?

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Babil merakla beklenen 5. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; İrfan’ın işleri beklediğinden daha iyi gidiyor ve Süleyman’a olan borcunun ikinci taksitini hazırlıyor. Ancak Deniz’in durumunun kötüye gitmesiyle İrfan, Süleyman’dan o parayı çocuğunu ameliyat ettirmek için istiyor. O da elini öpmesinin karşılığında kabul ediyor. İrfan mecburen Süleyman’ın elini öpüyor. Geri dönmemek üzere gitmeye karar veren İrfan hava alanında sahte pasaportuyla yakalanıyor. İrfan’ı Süleyman’a ispiyonlayan kim?

Cuma Dizileri 2020

İrfan’ı Süleyman’a İspiyonlayan Kim?

Babil 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İlay, ofisine girerken bomba patlıyor. İrfan onu yaralı bir şekilde bulup dışarı taşıyor. Süleyman, İrfan’ın o saatte İlay’ın yanında ne işi olduğunu merak etmeye başlıyor. Eda’nın eniştesi Deniz’in Egemen’in oğlu olduğunu öğreniyor ve ondan gerçekleri İrfan’a anlatmasını istiyor. Egemen, Eda’yı arayıp İrfan’ın hastanede olduğunu söylüyor ve birlikte hastaneye gidiyorlar.

BABİL 5. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Eda, İrfan’a bir şey olmadığını öğrendikten sonra rahatlıyor ama kocasının İlay’ı kurtardığını öğrenince yine kıskançlık krizlerine giriyor. İrfan, ifade vermek için emniyete gidiyor. Bir taraftan da ne iş yaptığının öğrenilmesin diye büyük çaba sarf ediyor. İrfan, Ayşe’ye üç aylık maaşını verip onun işine son veriyor. Ama Ayşe, tazminatı kabul etmiyor ve kendisini İlay hanımın işe aldığını o söylerse işten çıkabileceğini söylüyor.

Süleyman, teşekkür etmek için İrfan ile eşini yemeğe davet ediyor. Yemekte Eda, İlay’a laf dokundurmaya başlayınca İrfan, onu kenara çekip adamın mafya olduğunu böyle devam ederse Süleyman’ın kendisini öldüreceğini söylüyor. Deniz’in durumu kötüye gidince Eda, gidip İlay’la konuşuyor ve ona oğlunun ameliyat parasını verirse İrfan kimi seçerse onunla gideceğini söylüyor.

İlay, konuyu Süleyman’a açıyor. Babil madenciliğin işleri Süleyman’ın tanıştırdığı adamlar sayesinde çok iyi gidiyor. İrfan, yatırımcılardan aldığı paralardan Süleyman’a olan borcunun ikinci taksitini hazırlayıp ona götürüyor. Borcunu vereceğini ama o parayla öncelikle oğlunu ameliyat ettirmesine izin vermesini istiyor.

Süleyman ise İrfan’a elini uzatıp öperse o yardımı yapacağını söylüyor. İrfan, babasından başka kimsenin elini öpmediğini söylese de Deniz’in hayatı için onun elini öpüyor. İrfan, Egemen’e geri dönmemek üzere gideceğini söylüyor. Egemen İrfan’a sahte pasaport hazırlatıyor. İrfan’ı hava alanında Eda’yla birlikte yakalanıyor. Onu Süleyman ihbar etmiştir. Bu arada Ayşe’nin komiser olduğu anlaşılıyor. İrfan’ın gideceğini Süleyman’a kim haber verdi?

Babil 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İrfan’ı Süleyman’a İspiyonlayan Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler