Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çağatay'dan Koçovalılara Büyük Darbe!

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çağatay’dan Koçovalılara Büyük Darbe!

Show Tv’nin en çok izlenen dizilerinden Çukur 3. sezon 20. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin son bölümüne, Vartolu ile Yamaç’ın yüzleşmesi damga vurdu.Bir türlü babasının katili olduğunu anlatamayan Yamaç, abisinin onun bir suçu olmadığını ailesi için böyle bir şey yapmak zorunda olduğunu söyleyince rahatlar. Yücel Mahsun’u annesiyle tehdit edip Yamaç’ın ölmediğini öğrenir. Yamaç ile Vartolu, Yücel’i yakalayıp babalarının intikamı alır. Dizinin yeni fragmanında Çağatay’dan Koçovalılara büyük darbe geliyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Çağatay’dan Koçovalılara Büyük Darbe!

Çukur 3. sezon 20. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Çağatay, oynanan oyunlardan sıkılıyor ve artık ayağının altında bir Koçovalı istemediğini söylüyor. Mahalleye polisler baskın yapıyor ve ne kadar Koçovalı varsa onları emniyete çağırıyor. Cumali ise Çağatay’ın tüm sülalesini aldığını öğrenince deliye dönüyor. Yamaç Efsun ile samimiyetini ilerletiyor. Karacan’ın evden gitmesine Azer engel olacak mı?

İşte Çukur 3. sezon 20. bölüm 1. fragmanı…

ÇUKUR 3. SEZON 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Yamaç’ın ölmediği ortaya çıktıktan sonra Çağatay Çukur’a bir adamını yerleştir ve ondan Yamaç’ı bulduğu yerde öldürmesini ister. Mahalleli ise gencin Çağatay’ın adamı olduğundan şüphelenir. Genç Yamaç’ı bulup karşısına çıkar. Tam onu öldüreceği sırada Vartolu yetişir ve genci iki ayağından vurur.

Vurulan genç, Çağatay’ın adamı olduğunu itiraf eder. Annesiyle tehdit edilen Mahsun, Yücel tarafından feci şekilde dövülür. Mahsun’un annesi Çukur’a yerleştirilip koruma altına alınır ve Mahsun’a yaralı bir şekilde oradan kurtarılır. Baytar Mahsun’un yaralarına bakıp onu tedavi eder.

Vartolu ile Yamaç, babalarının ölümüne neden olan Yücel’i öldürüp babalarının intikamını almak için harekete geçer. İki kardeş Yücel’i buldukları yerde öldürür. Yamaç, daha önceden de yanan evden kurtulan Yücel’in öldüğünden emin olmak için tekrar döner. Onun öldüğünden emin olan Yamaç ile Vartolu, onun için derin bir mezar kazar.

Yamaç, abisine mezarı daha da derin kazmaları gerektiğini söyleyince Vartolu, bundan sonrasının artık cehennem olacağını söyleyip onu gömer. Yücel’i gömdükten sonra, artık içindeki vicdan azabından da kurtulan Yamaç, derin bir nefes alır ve abisinden uyuyabileceği bir yatak ister.

Çukur 3. Sezon 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yamaç Artık Rahat Bir Uyku Uyuyabilecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler