Ana SayfaDizilerVuslat 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kerem İle Aziz Arasındaki Tüm Köprüler...

İlgili Postlar

Vuslat 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kerem İle Aziz Arasındaki Tüm Köprüler Yıkılıyor!

TRT 1 ekranlarının büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen sevilen dizisi Vuslat 38. yeni bölümüyle 27 ocak pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Bülent, Tahsin’e de kazık atar. Aziz, minyatürü kaybettiği için üzülse de Salih baba, o minyatür kimin eline geçerse geçsin onun sırrını çözemeyeceğini söyleyip Aziz’i rahatlatır. Dizinin yeni fragmanında; Kerem ile Aziz arasındaki tüm köprüler yıkılıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Kerem İle Aziz Arasındaki Tüm Köprüler Yıkılıyor!

Vuslat 38. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Feride, Yalçın’dan evde bulduğu silahın halasını öldüren silah olduğunu öğreniyor. Aziz, tüm olanların içinde Kerem’in de olduğunu anlıyor. Kerem ise elindeki zarfla Yağmur’a gidiyor. Şirketten kovulan Nehir, yenilgiyi kabul mu ediyor?

İşte Vuslat 38. bölüm 2. fragmanı….

 

VUSLAT 37. BÖLÜM ÖZETİ!

Feride, kardeşinin elinde bir silah bulur ve onu Yalçın komisere teslim eder. Hasibe ise sakladığı silahı evde bulamaz ve kimseye de bir şey söyleyemez. Kerem, dedesinin elinden anneannesini kurtarıp annesinin yanına götürür. Yağmur komiser, Kerem’i çağırıp Tahsin babasının Kelebek ismini duyduğu zaman yüzünün aldığı hali ona izletir.

Feride, Hasibe’yi silahı ararken bulunca, o silahı evde bulduğunu söyler. Fırat, yaptığı şey için pişman olur ve önce Salih babanın yanına gider sonra babasının yanına gider. Onun borçluları para istediğini görünce, adamı bulup babasının borcunu kapatır. Aziz, şirkete gidip Nehir’e, onu bir daha yönetici olarak şirkette görmek istemediğini söyler.

Kerem, Necmi’nin yardımıyla anneannesiyle annesini güvenli bir eve yerleştirir. Bülent ise, onların peşine adam tutup kaldıkları evi öğrenir. Kerem, Yalçın ve Yağmur komiserle iş birliği yapıp o evde dedesini bekler. Bülent, oraya gelir ama Kerem’in üzerindeki dinleme cihazını bulup ayağının altında ezer.

Kerem, kasasını açtırmak için çağırdığı çilingir Bülent’in adamı çıkar ve onu odaya kilitleyip kaçar. Aziz, adamın Bülent’in adamı olduğunu anlayıp Altan’a mesaj göndermiştir. O kilitlenince Altan onu gelip kurtarır. Aziz, kendisine yapılacak tehlikelere karşı parayı kasadan alıp yoldan bir motor durdurup binip müzaideye yetişir.

Bülent, telefondan bağlanan Tahsin ve Aziz arasında çekişen müzaide de, en yüksek parayı Bülent verir. Ancak, eserin sahibinin, eseri alana bir sorusu olduğunu açıklanır. Soruyu yalnızca Feride bilir ve minyatürü almaya hak kazanır. Minyatürü almanın sevincini yaşanan Aziz ile Feride, işlemleri yapması için Kerem’i görevlendirir. O da çıkışta minyatürü alıp dedesinin arabasına binip gider. Aziz Kerem’den büyük bir darbe yer.

Vuslat 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kerem Abisine Büyük Bir Kazık Atıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler