Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nare Sancar'a Restini Çekiyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nare Sancar’a Restini Çekiyor!

Star Tv ekranlarının yeni iddialı dizisi Sefirin Kızı 4. yeni bölümüyle 13 Ocak Pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sancar. evi terk eden Menekşe’yi getirir ve ilk kez aynı odada yatarlar. Nare ise Melek’le birlikte Gediz’ler de kalır. Sancar Nare’ye uzaklara gitmesini ister hatta ona ev tutup bakacağını söyler. Nare ise Sancar’a sert çıkar onun sadece karısına bakabileceğini söyler. Sancar, Gediz ile Nare’nin yakınlaşmasından rahatsız olur ve iki arkadaş bir birlerine girer. Dizinin yeni fragmanında; Nare, Sancar’a restini çekiyor.

Nare Sancar’a Restini Çekiyor!

Sefirin Kızı 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nare, Sancar’ın Menekşe’yi eve getirdiğini duyduktan sonra, kulübenin önündeki ağaca yazılı isimlerini siler. Bunu gören Sancar, Nare’ye neden gelinliği giydiğini ve daha sonra kendisini terk edip gittiğini sorar. Nare, onun katil olmaması için yaptığını söyler. Sancar’a bundan sonra kendisine inanırsa onu öldüreceğini söyleyip restini çeker.

İşte Sefirin Kızı 4. bölüm 2. fragmanı…..

SEFİRİN KIZI 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Sefir, Akın’ın uyanmasından sonra ona videoyu yok ettiğini söyler ve onunla tanımadığı kişilerin yaraladığı konusunda ifade vermesi için anlaşır. Melek’i polis zoruyla yurt dışına götüren Sefir’in peşinden Nare ile Sancar’da gider. Onların birlikte gitmesine bozulan Menekşe, baba evine döner. Oraya vardıklarında Nare, Sancar’ın evini aramadan bulduğunu görünce onun daha önce oraya geldiğini anlar.

Sancar’da o kaybolduktan bir yıl sonra oraya gittiğini, Akın’ın onun İsviçre’de bir Türk’le birlikte yaşadığını söylediğini hatta onun numarasını aradığında telefona başka bir adam çıktığını hatırlar. Sefir’in Melek’i alıkoyduğu yeri bulan Sancar. kızını alıp kaçırmayı başarır. Ancak tam yurt dışına gidecekleri sırada Sefir polislerle birlikte yine karşılarına çıkar ve torununu kaçırdığı için Sancar’dan şikayetçi olur.

Nare, Sancar’ın kulağına eğilip babasının bir milyon euro kumar borcu olduğunu söyler. Sancar, Sefir’e kızını vermesi karşılığında o parayı vereceğini teklif eder. Ancak Sefir iki milyon euro ister. Sancar, onu da kabul edip Nare’yle birlikte Melek’i de alıp Türkiye’ye döner. Türkiye’de Nare, Gediz’in evine, Sancar’da Menekşe’yi almak için köye gider.

Sancar. evi terk eden Menekşe’yi eve tekrar getirir ve o geceyi ilk kez aynı yatakta geçirirler. Nare ise Melek’le birlikte Gediz’ler de kalır. Sancar Nare’ye oradan uzaklara gitmesini ona bir ev tutacağını ve ona bakacağını söyler. Nare ise Sancar’ın bu teklifini kabul etmez ve onun kendisine değil ancak karısına bakabileceğini söyler. Nare’yle konuşan Gediz ona inanır. Sancar, Gediz’in Nare’ye karşı bir şeyler hissettiğini anlar ve ona yakın olmasından rahatsız olur. İki arkadaş Nare için birbirlerine girer.

Sefirin Kızı 4. Bölüm Ön İzleme Yayında! Sancar İle Gediz Nare İçin Karşı Karşıya Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler