Ana SayfaDedikoduBerrak Tüzünataç Burcu Esmersoy'un Eski Eşi Berk Suyabatmaz'la Görüntülendi!

İlgili Postlar

Berrak Tüzünataç Burcu Esmersoy’un Eski Eşi Berk Suyabatmaz’la Görüntülendi!

Yılbaşını kutlamak için bazı ünlü isimler Türkiye’de kalmayı tercih ederken, bazı isimlerde yurt dışına çıkarak gözlerden uzak bir tatil planladı. Ancak bir magazin atasözü derkii “Duvarlara bile dikkat et, onlar kendi aralarında fısıldaşır. Skandallar, entrikalar, yalan iddialarla dolu bir yılı geride bıraktık derken derken bu yılın en çok konuşulacak konusu bir aşk haberi oldu. Berrak Tüzünataç Burcu Esmersoy’un eski eşi Berk Suyabatmaz’la görüntülendi!

Evlilik Yürümedi

2018 yılının Mayıs ayında büyük bir aşkla dünya evine giren Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz çifti evlilikte ne yazık ki bekledikleri uyumu yakalayamadı. Çift ayrılık nedeni olarak birbirlerine karşı eskisi gibi olmadıklarını açıklasa da ikilinin ani ayrılığında farklı nedenlerin etkili olduğu düşünülüyordu.

Burcu Esmersoy: Evliliğe Sonradan Alıştık

Aldatılma İhtimali Evliliği Bitirdi

Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz’ın boşanmasıyla ilgili geçtiğimiz ay çarpıcı bir iddia gündeme geldi. İddialara göre son dönemlerde Berk Suyabatmaz’ın tavırlarının değiştiğini fark eden Esmersoy eşini denemek için Instagram’dan sahte bir profil açtı. Açtığı profilden eşine mesaj yazan Esmersoy, Berk Suyabatmaz’ın sahte profile yanıt vermesi üzerine neredeyse aldatatılacağının farkına vararak boşanmak istedi. Burcu Esmersoy ise bu iddiaları yalanlamış ve “Berk sayfasında da paylaşmıştı. Onun gibi davranan, onun fotoğrafını kullanarak hesap açan, listesindeki kadınlara onun ağzından yazan biri oldu. Konunun benimle ilgisi yok yani.” açıklamasını yapmış ve evliliğini bitiren nedenin anlaşmazlık olduğunu dile getirmişti.

Burcu Esmersoy Kimdir?

Berrak Tüzünataç Burcu Esmersoy’un Eski Eşi Berk Suyabatmaz’la Görüntülendi!

Herkesi şaşkına çeviren gerçek geçtiğimiz gün havaalanında ortaya çıktı. Bir süredir birlikte oldukları konuşulan Berrak Tüzünataç ve Berk Suyabatmaz ilişkisi kesinleşti. Yılbaşı durağı olarak kendilerine Miami’yi seçen çiçeği burnunda çift İstanbul dönüşü havaalanında yakalandı. Uçaktan indikten sonra el ele yürüyen çift kameraları fark edince ellerini ayırsa da artık gözlerden kaçmak için çok geçti…

Berrak Tüzünataç Kimdir?

Berk Suyabatmaz Kimdir?

Berrak Tüzünataç ve Berk Suyabatmaz Havalimanında Görüntülendi
Berrak Tüzünataç ve Berk Suyabatmaz Havalimanında Görüntülendi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler