Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 16. Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 16. Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

Show Tv ekranlarında yayınlanan Aşk Ağlatır dizisi final yapma kararı aldı. Dizinin final bölümünde; Ada, Rüzgar ile evlenir. Ertesi gün Yusuf’la Hünkar evi basıp Ada’yı alıp götürürler. Hünkar, Mert’e kimliğini açıklar. Mert, öldü sandığı amcasına sarılıp hasret giderir ve Rüzgar’la Ada’nın evliliklerinin gerçek olmadığını sahte bir nikah memuru ayarladığını itiraf eder. Aşk Ağlatır 16. bölümüyle ekranlara veda etti.

Pazar Dizileri 2019

Aşk Ağlatır Ekranlara Veda Etti!

Hünkar, Nihal’e kocasını öldürdüğünü ispatlayan otopsi raporunu verir. Çocukları babalarını öldürenin Nihal olduğunu öğrenir. Nihal yurt dışına çıkmak için hazırlanır ancak Rüzgar onun gelmeyeceğini söyler. Tek başına yurt dışına kaçmaya hazırlanırken pasaportunu bulamaz. Mert, Nihal’in pasaportunu saklayıp vakit kazanır ve o evden çıkmadan polisler gelir ve Nihal’i tutuklar.

AŞK AĞLATIR DİZİSİNİN FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Hünkar, İsmail ile yemek masasına oturur ve onu bayıltır. İsmail, uyandığında yerde kanlar içinde yatan bir adam elinde de bıçak olduğunu görür. Adamı öldürdüğünü zannedip kaçar. Ada ile Yusuf’un yanına gittiğinde ceketindeki lekelerin kan değil boya olduğunu anlar. O sırada Hünkar gelir ve Ada’ya babası olduğunu itiraf eder. Ada, şimdiye kadar neden karşısına çıkmadığını sorgulayıp onu affetmez.

Hünkar, yeni öğrendiğini söylese de inanmaz. Ada ile Yusuf, İstanbul’dan başka bir yere yerleşmek için hazırlanır. Cemre, kardeşine sarılıp onunla vedalaşır. O sırada Rüzgar gelir ve silahını Ada’ya Yusuf’un üzerine doğrultur. Hünkar. onların vurulmasına gönlü razı olmaz ve kendisini siper eder. Rüzgar, Hünkar’ı yaralar. Mert, avukatıyla konuşup bebek doğduktan sonra Nalan’ı def edeceğini konuşurken Nalan duyar.

Nalan, Mert’in içeceğine zehir koyup onu zehirleyip öldürür. Artık, Mert’in tüm mirası bebeğine kalmıştır. İki yıl sonra, Yusuf ile Ada evlenir ve bir de oğulları olur. Oğullarına babalarının adını koyarlar. Hünkar iyileşir ve hep birlikte aynı evde yaşamaya başlarlar. Geçte olsa Ada, sıcak bir yuvaya sahip olur. Cemre de annesi de Ada’yı bağırlarına basar.

Aşk Ağlatır mutlu sonla izleyicilerine veda etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler