Ana SayfaDizilerFerhat İle Şirin Dizisi Final Mi Yapıyor?

İlgili Postlar

Ferhat İle Şirin Dizisi Final Mi Yapıyor?

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Ferhat ile Şirin 4. bölümüyle geçtiğimiz cuma günü ekranlara gelmişti. Cansu Dere’nin şimdiye kadar oynadığı tüm diziler hep reytinglerde birinci sırada yer aldı. Ancak Ferhat ile Şirin dizisinde reytingler beklenenin altında yer aldı. İzleyenler, dizide sevgili olan Tolga Sarıtaş’ın canlandırdığı Ferhat karakteri ile Cansu Dere’nin canlandırdığı Banu karakterini birbirlerine yakıştırmadı ve bu konuda pek çok eleştiride bulundular. Ferhat ile Şirin dizisi final mi yapıyor.

Cuma Dizileri 2019

Ferhat İle Şirin Dizisi Final Mi Yapıyor?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Ferhat ile Şirin dizisi, sezonun en favori dizileri arasında gösteriliyordu. Ama beklenen olmadı ve bu dizide reyting kurbanı oldu. Fox Tv, diziye 8 bölümlük bir anlaşma yaptı ve daha başka bölüm çekilmeyerek final yapacağı öğrenildi. Ferhat ile Şirin dizisinin 4 Ocak 2020’de final fragmanı yayınlanacak.

FERHAT İLE ŞİRİN 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Oğluna, kendisini kurtardığı 4 trilyonu nereden bulduğunu sorar. Yiğit ise yalan söyleyip İsmail’den aldığını söyler. Bir taraftan da babasını ölüme terk ettiğini ve bu parayı kendisinin bulmadığının ortaya çıkacağından korkar. Hatta, sevgilisine o paraları alıp kaçmayı teklif eder. Hüsrev, o borcu ödemek için evini satar. Banu, Ferhat ile arasını düzelttikten sonra onu bağ evine çağırır. Ferhat, oraya gittiğinde Şirin’i ve Yiğit’i görünce şaşırır.

Ferhat, Şirin’in Yiğit’le evlenmesine gönlü razı gelmez ama bir taraftan da annesine ulaşmanın yolu Banu’dan geçer. Gece yarısı Ferhat, Şirin’in odasına gizlice girip İzmir konserinde ona hediye ettiği kolyeyi başına koyup ona, bir sırrı olduğunu onun için bunu ona yaptığını anlatır. Şirin sabah uyandığında kolyeyi görüp Ferhat’ın odasına geldiğini anlar.

Banu, Hüsrev’in evini sattığını öğrenip Ferhat’la oraya gider. Hüsrev, Banu’ya sitem ederken aslında o 4 trilyonu onun ödediğini oğlunun ise kendisine yalan söylediğini anlar. Ferhat, bahçedeyken onu annesi görür ve kendisini göstermek için çırpınır. Şirin ise Ferhat’ın sırrını öğrenmek için onun dükkanına gizlice girer. O sırada Ferhat gelir.

Ferhat İle Şirin 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şirin Ferhat’ın Sırrını Öğrenecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler