Ana SayfaÜnlülerDeniz Akkaya Takipçilerin Yaptığı Yorumlara Olay Yarattı!

İlgili Postlar

Deniz Akkaya Takipçilerin Yaptığı Yorumlara Olay Yarattı!

Türk manken, oyuncu ve sunucu olan Deniz Akkaya, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan paylaşımlar yaptı. Yaptığı paylaşımlarda gene olduğu gibi yaptığı paylaşımda eleştiri aldı gönderi ve paylaşımlar da bulunan Akkaya’dan cevap gecikmedi. Deniz Akkaya Sosyal medyadan Takipçilerin Yaptığı Yorumlara Olay Yarattı!

Deniz Akkaya’dan Gerilim Dolu Gönderiler

Deniz Akkaya Kimdir?

Deniz Akkaya’nın Spor Sevdası!

Deniz Akkaya: “Oyunculuğun Tanrısı!”

Deniz Akkaya

Türk manken, oyuncu ve sunucu olan Deniz Akkaya, geçtiğimiz günlerde, Oyuncu Haluk Bilginer’in kazandığı Emmy ödülünün ardından pek çok ünlü isim sosyal medya hesapları üzerinden kazanan oyuncunun gururu sayfalarına yansıdı.  ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü alan Haluk Bilginer ile fotoğraf çeken Deniz Akkaya Sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı. Deniz Akkaya da pek çok ünlü isim gibi Haluk Bilginer paylaşımı yapanlardan oldu. Haluk Bilginer ile çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Akkaya açıklamaya: “Ve ve ve bugüne yakışan bir TBT… Eline, kariyerine, sesine, ruhuna ancak bu kadar yakışabilirdi bir oyuncunun! Bu topraklardan… oyunculuğun Tanrısı Haluk Bilginer önünde eğilir ayakta alkışlarız seni” notunu düştü. Bu notu paylaşmasıyla takipçilerinden çok ağır eleştiri aldı.

Deniz Akkaya Takipçilerin Yaptığı Yorumlara Olay Yarattı!

Deniz Akkaya, geçtiğimiz günlerde, Oyuncu Haluk Bilginer’in kazandığı Emmy ödülünün ardından pek çok ünlü isim sosyal medya hesapları üzerinden kazanan oyuncunun gururu sayfalarına yansıdı.  ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü alan Haluk Bilginer ile fotoğraf çeken Deniz Akkaya Sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı. Deniz Akkaya da pek çok ünlü isim gibi Haluk Bilginer paylaşımı yapanlardan oldu. Paylaşım yaptık dan sonra açıklamasında takipçilerin gözüne “Oyunculuğun Tanrısı Haluk Bilginer Önünde Eğilir Ayakta Alkışlarız” açıklaması çarptı. Bu açıklmaya ağır eleştiriler alan Deniz Akkaya, hiç gecikmeden cevabı gönderdi.

deniz-akkaya-haluk-bilginer-acıklaması

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler