Ana SayfaÜnlülerBerna Tan, Bülent Seyhan'a Dava Mı Açtı?

İlgili Postlar

Berna Tan, Bülent Seyhan’a Dava Mı Açtı?

Pop yarışması ile ünlenen ve kısa zaman için de milyonlara kendi şarkısını dinleten Berna Tan yeni şarkı çıkardı. Seyhan Müzikten çıkardığı ‘Kına’ isimli şarkısının milyonlarca kişi tarafından dinlenmesi şarkıyı üst camialara soktu. YouTube’da 92 milyonu aşkın kişi tarafından izlenen şarkıcı Berna Tan, MÜYAP Başkanı ve Seyhan Müzik’in patronu Bülent Seyhan’ı suçladı.  Berna Tan, yaptığı açıklamalarla Bülent Seyhan’a Dava Mı Açtı?

Berna Tan:”Yetim Kızımın Hakkını Yedi”

Seyhan Müzikten çıkardığı ‘Kına’ isimli şarkısının milyonlarca kişi tarafından dinlenmesi şarkıyı üst camialara sokan Berna Tan, Bülent Seyhan’a dava açtı. Berna Tan “Yetim Kızımın Hakkını Yedi” diyerek davacı olmuştur. Bu olaya şahitlik yapan Onur Akay, kendi sitesinde “Emek Hırsızlığı” başlığıyla olayı açıkladı.  Akay, “2016 yılında trafik kazasında eşini kaybeden Berna Tan, kendini kızına adadı ve kızı ile çok zor günler geçirdi. Bu arada sahneye çıkarak para kazanan Tan, emek hırsızlığı ile karşı karşıya kaldı” ifadesini kullandı.

Berna Tan, Bülent Seyhan’a Dava Mı Açtı?

Berna Tan Seyhan Müziğe Dava Açtı

YouTube’da 92 milyonu aşkın kişi tarafından izlenen şarkıcı Berna Tan, MÜYAP Başkanı ve Seyhan Müzik’in patronu Bülent Seyhan’ı suçladı.  Berna Tan,”Ben bu 92 milyon tıklamadan hiç para almadım. 80 bin TL harcadım. Bülent Seyhan benim yetim kızımın hakkını yedi. Bana sıfır aracımı sattırdılar sonra üzerine kredi çekip parayı 80 bin liraya tamamladım. Hem benim hakkımı yediler, hem de yetim hakkı. Onlara hakkımı helal etmiyorum. Şarkım patladıktan sonra aramadılar, sormadılar. Üstelik konserlerim olmasın diye önümü kestiler. Ayrıca Kınanın sıfır şarkı olduğunu söyleyip beni kandırdılar ve daha fazla para aldılar. Şarkı daha önce okunmuş ama ben de patladı. Şimdi Seyhan Müzik’e dava açtım ve hakkımı alacağım!” diyerek davacı olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler