Ana SayfaDizilerHercai 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zehra Mektubu Hazar'a Verecek Mi?

İlgili Postlar

Hercai 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zehra Mektubu Hazar’a Verecek Mi?

Atv ekranlarının en favori dizilerinden Hercai 22. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Hazar, kendisini merdivenlerden iten kişinin Miran olduğunu söyledikten sonra ortalık karışıyor. Şadoğulları Aslanlbeylerin konağını basıp Hazar’ın intikamını almak için silahlarını çekiyorlar. Reyyan, Miran’ın vurulmaması için onun önüne geriliyor. O sırada Fırat, Hazar’ın damarlarında akan kanın Miran’ın olduğunu söylüyor. Esma ise Zehra’ya mektubu verip Miran’ın Dilşah’la Hazar’ın oğlu olduğunu söylüyor. Zehra mektubu Hazar’a verecek mi?

Cuma Dizileri 2019

Zehra Mektubu Hazar’a Verecek Mi?

Hercai dizisinin 23. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Miran, Hazar’ın kendisine atılan iftirayı temizlemek için mektubun peşine düşüyor. Azize, aranan mektubun içinde neler yazdığını merak etmeye başlıyor. Sultan, Miran’a annesinin evde gördüğü işkenceleri anlatmaya başlayınca Miran onu susturuyor. Karnındaki yanıkları gösteren Sultan, oğlunu nasıl kaybettiğini Miran’a anlatmaya çalışıyor. Azat, dedesine onun adını yere çalanın en başından beri Yaren olduğunu söylüyor. Zehra, cebindeki mektupla Hazar’ın yanına gidiyor. Hazar’a o mektubu verecek mi?

İşte Hercai 23. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1197987591368433664

HERCAİ 22. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hazar’ın, kendisini öldürmek isteyen kişinin Miran olduğunu söylemesiyle Reyyan şok oluyor. Her sözüne inanmayı yemin ettiği Miran nasıl kendisine yalan söyleyip babasının canını almaya kalmıştır. İkili arasındaki tüm dengeler değişiyor. Miran, suçsuz olduğunu Reyyan’a haykırıyor ancak o babasının ağzından çıkan sözlerin gerçekliğinden emin oluyor. Reyyan, Miran’ın şimdiye kadar rol yaptığını ve hala intikamından vazgeçmediğini düşünmeye başlıyor.

Ne yaparsa yapsın Miran’ın içindeki öfkeyi yok edemediğini anlayan Reyyan, bundan sonra ailesini Aslanbeylerden ve Miran’dan korumak için yemin eder. Hazar’ın kendisini onu öldürmekle suçlaması Miran’ı derinden yaralar ve kendisine yapılan bu haksızlığının nedenini anlayamıyor. Şadoğulları Miran’ın Hazar’ı ittiğini öğrenince Aslanbeyler konağını basıp Miran’a silah çekiyorlar.

Reyyan, Miran’ın önüne siper alıyor ve onu öldürmelerine engel oluyor. Fırat, o sırada Hazar beyin damarlarında Miran’ın kanının dolaştığını söylüyor. Esma, Hazar’ın kaybettiği mektubu Zehra’ya veriyor ve ona Miran’ın Hazar’la Dilşah’ın oğlu olduğunu söylüyor. Zehra, duydukları karşısında donup kalıyor.

Hercai 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zehra Miran’ın Hazar’ın Oğlu Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler