Ana SayfaDizilerArka Sokaklar Büyümeye Devam Ediyor

İlgili Postlar

Arka Sokaklar Büyümeye Devam Ediyor

Kanal D’nin 14 yıldır ekranlarda olan en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar Büyümeye Devam Ediyor. Ekibe yeni oyuncular dahil oluyor.

Kanal D’nin 14 senedir ekranlarda başarısını sürdürdüğü dizi Arka Sokaklar nefes kesen bölümleri ile izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

14 Yıldır Ekranlarda

Türk televizyon tarihinin uzun soluklu yapımlarından birisi olan ve her geçen gün kalitesini ispatlamaya devam eden dizi Arka Sokaklar, 14 yıldır ekranlardaki yerini korumaya devam ediyor.

Yayınlandığı ilk günden itibaren Türk sinemasının ve televizyonunun en çok konuşulan isimlerin yer aldığı dizi aynı zamanda genç kuşaklara üst düzey bir tecrübe sağlıyor.

Arka Sokaklar Büyümeye Devam Ediyor

Dizinin başrol kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi isimler yer alırken, genç kuşaktan başarılı oyuncular da dizide yer alıyor.

Fenomen dizinin kadrosuna yeni oyuncular dahil oldu. Oral Özer ve Cansu Dağdelen başarılı dizinin yeni bölümlerinde oyunculuklarını sunacaklar. Oral Özer, Dr. Mehmet karakteri ile; Cansu Dağdelen ise Dilek karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

Cansu Dağdelen Kimdir?

Oral Özer Kimdir?

Dizinin yapımını Erler Film, yapımcılığını da Türker İnanoğlu üstleniyor. Arka Sokaklar yeni bölümleri ile her Cuma akşamı izleyicisi ile Kanal D ekranlarında buluşuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler