Ana SayfaDizilerMasterChef 41. Bölümde Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu? Ödül Oyununu Hangi Takım...

İlgili Postlar

MasterChef 41. Bölümde Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu? Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye’de heyecan git gide yükseliyor. Türkiye’nin en çok izlenen yemek yarışmacı programı MasterChef 12. haftanın ilk kaptanlık oyunu ve ödül oyunu için dün akşam ekranlara geldi. Geçen hafta Murat’ın elenmesinden sonra geriye kalan 11 yarışmacı kaptanlık oyununda kıyasıya mücadele etti. MasterChef 41. bölümde mavi takım kaptanı kim oldu? Ödül oyununu hangi takım kazandı?

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

MasterChef’te Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

11 yarışmacı kaptanlık oyunu için yerlerini aldılar. Önlerindeki kutunun içinden çiğ köfte malzemelerini görünce çok sevindiler. Şefler yarışmacılardan 45 dakika içinde en iyi çiğ köfteyi yapmalarını istediler. Bir çok yarışmacı çiğ köfte konusunda iddialı olduklarını söylediler. Verilen süre bittiğinde Danilo şef, Rıfat, Cemre ve Güzide’nin yaptığı çiğ köfteleri tattı.

Mehmet şef, Batuhan, Suna, Mustafa ve Ekin’in çiğ köftelerini tattı. Somer şef ise, Yasin, Alican, Eda ve Kıvanç’ın çiğ köftelerini tattı. Şefler en iyi çiğ köfteyi Cemre ile Mustafa’nın yaptığına karar verdiler. İki yarışmacı arasından Cemre’nin en iyi olduğuna karar verdiler. MasterChef 12. haftanın Mavi takım kaptanı Cemre oldu. Cemre, Kırmızı takım kaptanı olarak Eda’yı seçti. Mavi ve Kırmızı takım takımlarını oluşturdular.

Mavi takım kaptanı Cemre’nin seçtiği yarışmacılar: Alican, Suna, Yasin, Kıvanç ve Mustafa oldu.

Kırmızı takım kaptanı Eda’nın seçtiği yarışmacılar: Batuhan, Rıfat, Güzide ve Ekin oldu.

Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Perşembe günü yapılacak MasterClass ödül oyununu kazanmak için takımlar yerlerini aldılar. Somer şefin seçimi olan menü açıklandı. Menü; Humus, Babagannuş, Tabbule, Tavuk şiş, Şiş Köfte, Visne sos, Kibbeh İçli Köfte ve Taş kadayıf oldu. Lübnan mutfağına ail bu yemekleri takımlardan eksiksiz yapılması istendi. Takımlar var güçleriyle ödül oyununu alabilmek için ter döktüler.

Verilen sürenin sonunda şefler yemekleri tek tek değerlendirdiler. Mavi takım vişne sosu yetiştiremedi. Kırmızı takım ise sarımsaklı sosu iyi yapamamış olmaları puanlarını kırdı. Puanlama sonucunda Mavi takım 4- Kırmızı takım 3 puan alarak Mavi takım ödül oyununun sahibi oldu. Böylelikle MasterClass ödül oyununa katılma hakkı Mavi takımın oldu.

MasterChef’te kim elendi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler