Ana SayfaDedikoduSelami Şahin'den Duygusal Sözler

İlgili Postlar

Selami Şahin’den Duygusal Sözler

Geçen akşam sevenleriyle buluşan Gece Life Nakkaştepe’de buluşan Selami Şahin  konser öncesi gazetecilerle  gerçekleştirdiği röportajda eşi Didem Şahin ile ilgili duygusal aşk dolu açıklamalar yaptı.

‘Didem’i Bir gün Görmesem Dahi Özlüyorum’

Gece Life Nakkaştepe’de konser verecek olan Selami Şahin eşinin bu gece yanında olamadığını İspanyada olduğunu söyleyen sanatçı:” Canım eşim Didem bir hafta önce tatil için arkadaşlarıyla İspanya’ya gitti. Onu bir gün görmesem dahi özlüyorum. Burada olsaydı mutlaka konseri izlemeye en önde olurdu. Benim kariyerimde çok önemli destekleri oldu, hala da oluyor. Onu çok seviyorum.” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Selami Şahin’den Dikkat Çekici Açıklama! “Beyoğlu’nda Tuvalet Temizledim”

Özledim Şarkısını Eşine Söyledi

2 buçuk saat kadar sahnede kalan Selami Şahin en çok sevilen ve duygu yüklü şarkısı olan ‘Özledim’ şarkısını İspanya da olan eşi Didem Şahine söyledi. Yoğun katılım gösteren konsere iş dünyasından ve sanat camiasından bir sürü isim önceden rezervasyon yaptırarak konsere katılım sağladı. Konserin ilerleyen saatlerinde sanatçının sevilen şarkılarını konsere gelen tüm sevenleriyle hep bir ağızdan söyleyerek eğlenceli dakikalar yaşandı. Selami Şahin ilerleyen zamanlarda tekrardan sevenleriyle Gece Life Nakkaştepe’de buluşacak.

Selami Şahin İddialara Son Noktayı Koydu!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler