Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 40. Bölüm Fragmanı Yayında! Yılmaz Adnan'ın Hayatını Kurtarıyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 40. Bölüm Fragmanı Yayında! Yılmaz Adnan’ın Hayatını Kurtarıyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi merakla beklenen 40. yeni bölümüyle 17 Ekim perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde, yer yerinden oynayacak. Bağ evinde yalnız kalan Züleyha, fenalaşan haminneyi hastaneye yetiştirmek için yola çıkar ancak yolda kendisi de fenalaşır. Çeşme başında dinlenmek için duran Züleyha, haminneyi de kaybeder. O anda Yılmaz, Züleyha’yı kanlar içinde bulur. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Tam araba çarpacakken Yılmaz Adnan’ın hayatını kurtarıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Yılmaz Adnan’ın Hayatını Kurtarıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 40. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Züleyha, kendine gelip oğlunu ararken bir arabanın altında kalacakken Yılmaz, Adnan’ı kurtarır. Hünkar ise, Züleyha’nın bağ evinde olmadığında öğrenip Fekeli’nin kapısına dayanır. Yılmaz’ın Züleyha’yı kaçırdığını zannedip hesap sorar. Fekeli ise oğlunun öyle bir şey yapmayacağını söyler. Hastanede Züleyha’nın oğlunu Yılmaz’ın kucağında gören Müjgan şok olur. Demir’in davası görülür ve Hünkar oğlunu kurtaramadığı için göz yaşı döker. Demir, idam cezası mı yedi yoksa müebbet mi?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 40. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1183053510457413633

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 39. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, annesine Züleyha’nın odasından telefonu aldığını öğrendiğini, karısına güvendiğini onu serbest bırakmasını ister. Züleyha’nın odasına telefon tekrar takılır. Hünkar hanım işlerin başına geçer ve alacaklarını toplamaya başlar. Gaffur’a 200 lira veren Hünkar hanım iki adamını alıp tahsilata gitmesini ister. 200 lirayı kimseye vermek istemeyen Gaffur tek başına gider. Yolda Hatip ağanın yanına uğrayıp onunla yeyip içer ve ona tahsilata gittiğini, olan biten ne varsa her şeyi anlatır.

Paraları alıp dönerken iki kişi önüne geçer ve paraları alır. Hatip ağaya koşup yardım isteyen Gaffur’a o parayı Hatip ağa verir ama bir de senet yapar. Zaten paraları kendi adamlarına çaldığı için Gaffur’a o parayı rahatlıkla verir. Hünkar, Şermin’i bulup ifadesini geri almasını isteyip göz dağı verir. Züleyha’nın odasından akrep çıkar. Evin ilaçlanmasını isteyen Hünkar, annesini Züleyha’yı da alarak bağ evine gider. Adnan’ın ilaçlarını alması için Züleyha, Saniye’yi çiftliğe gönderir.

Haminne fenalaştığını gören Züleyha, çocuğunu da alıp hastanenin yolunu tutar. Yılmaz, onların bağ evinde olduğunu öğrenir ve oraya gider ama kapıdan geri döner. Yolda, Züleyha’da fenalaşır çeşmede durup yüzüne yıkar. Döndüğünde haminne yoktur. Karnına ağrılar giren Züleyha, bebeğini düşürmek üzere olduğunu görür. Yılmaz, Züleyha’yı görür ve yardımına koşar.

Bir Zamanlar Çukurova 40. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Fenalaşan Züleyha’yı Yılmaz Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler