Ana SayfaDedikoduAdrina Lima ve Emir Uyar Aşkı Bitti Mi?

İlgili Postlar

Adrina Lima ve Emir Uyar Aşkı Bitti Mi?

Dünyaca ünlü model Adrina Lima’nin Temmuz ayında ünlü iş adamı Emir Uyar ile yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı. Mykonos adalarına yaptıkları tatilde birlikte görüntülenen çift, tatilin devamında da görüntülenmekten kaçmayarak ilişkilerini gizlememe kararı almışlardı. Geçtiğimiz ay aldatılma iddialarıyla gündeme gelen ünlü modelin bu konu hakkında bir açıklama yapmamıştı. Emir Uyar’ın da sorulan sorulara yanıt vermemesi Adrina Lima ve Emir Uyar  aşkı bitti mi sorularını akıllara düşürdü.

Adrina Lima Türk Kültürünü Çok Seviyor

Türkiye’ye ilk kez Acun Ilıcalı’nın programıyla gelen Lima, aynı zamanda Ilıcalı’yla da sıkı bir dostluk bağı kurmuştu. Ünlü modelin gönlünü yine Türk bir iş adamına kaptırması üzerine Acun Ilıcalı, Lima’nın Türk kültürünü çok sevdiğini açıklamıştı. Türk erkeklerinin çok paylaşımcı ve sahiplenici bir yapıya sahip olduğunun altını çizen Ilıcalı, Lima’nın yurt dışındaki erkeklerde bu özellikleri bulamadığı için gönlünü Türk erkeklerine kaptırıyor olabileceğini dile getirmişti.

Adrina Lima’nın Türk Erkeklerini Sevmesini Acun Ilıcalı Mı Sağladı?

Emir Uyar Adrina Lima’yı Aldattı Mı?

Adı Adrina Lima ile aşk dedikodularına karışan Emir Uyar bu aşkı inkar etmemiş ama kabul eden de bir açıklama yapmamıştı. Yaz aylarında sık sık yurt dışı tatillerinde Lima ile buluşan  Uyar, geçtiğimiz ay Bebek’te ünlü model  Caroline Daur ile birlikte görüntülenmişti. Objektiflere yakalandığını fark eden Uyar’a Adrina Lima hakkında soru sorulduğunda ise ünlü iş adamı bu konu hakkında konuşmak istemediğini söyleyerek oradan ayrılmıştı.

Adrina Lima ve Emir Uyar Aşkı Bitti Mi?

Adrina Lima ve Emir Uyar aşkının ortaya çıkmasından sonra, ünlü iş adamının  annesi Sevim Uyar’ın bu ilişkiye pek sıcak bakmadığı iddiaları gündeme gelmişti. Bunun üzerine Emir Uyar’ın geçtiğimiz ay Caroline Daur ile görüntülendikten sonra Adrina Lima hakkındaki sorulardan kaçması ünlü modelin yine aldatıldığını akıllara getirmişti. İddialar karşısında Lima’nın da sessiz kalması ikili arasında ciddi bir gerginlik yaşandığı iddialarını iyice güçlendirmişti ki, bugün gündüz saatlerinde Lima’nın Uyar’ı Instagram hesabından çıkması çiftin ilişkilerine son noktayı koyduğunun bir kanıtı olarak değerlendiriliyor.

Adrina Lima Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler