Ana SayfaDedikoduAdrina Lima'nın Türk Erkeklerini Sevmesini Acun Ilıcalı Mı Sağladı?

İlgili Postlar

Adrina Lima’nın Türk Erkeklerini Sevmesini Acun Ilıcalı Mı Sağladı?

Eski Victoria Secret Meleği Adrina Lima, bildiğiniz üzere 2017 senesinde Metin Hara ile olan ilişkisi çok konuşulmuş hatta reklam sanılmıştı. Hara ile geçtiğimiz sene ayrılan dünya ünlü modelin gönlünü yine bir Türk’e kaptırması da gündeme bomba gibi düştü. Katıldığı bir programda açıklamalar yapan Acun Ilıcalı ise, Adrina Lima’nın Türk erkeklerini sevmesini Acun  Ilıcalı mı sağladı sorusunu akıllara düşürdü.

“Var Mısın Yok Musun” Hayatını Mı Değiştirdi?

Adrina Lima Türkiye’ye ilk olarak 2013 senesinde, Acun Ilıcalı’nın sunduğu “Var Mısın Yok Musun?” yarışmasına konuk olarak gelmişti. Türkiye’ye gelir gelmez burayı çok sevdiğini ve yeniden gelmek istediğini söylemesi ise o dönem herkesi şaşırtmış, ikilinin yakınlıkları ise acaba bir ilişki mi doğuyor sorusunu gündeme getirmişti.

Adriana Lima Gönlünü Yine Bir Türke Kaptırdı!

Türk Adetlerini Seviyor

Dünyaca ünlü model Adrina Lima, Türkiye’ye ve Türk insanına olan hayranlığını her fırsatta dile getiriyor. Öyle ki, Metin Hara ile ilişkisinde adetlerimizi de daha yakından tanıyan Adrina Lima, Türk adet ve alışkanlıklarına olan sevgisini de dillendirmiş, hatta Türk kahvesini çok severek kendi evi için bir fincan seti de almıştı.

Adrina Lima Kimdir?

Adrina Lima’nın Türk Erkeklerini Sevmesini Acun Ilıcalı Mı Sağladı?

Acun Ilıcalı geçtiğimiz gün katıldığı bir televizyon programında son derece şaşırtıcı açıklamalar yaptı. “Adrina Lima’nın Türk erkeklerini sevmesinin ardında siz mi varsınız?” sorusunu “Evet.” şeklinde yanıtlayan Ilıcalı bundan da memnun olduğunu söyledi. Adrina Lima’nın çok iyi bir insan olduğunu ve dost olduklarını dile getiren Ilıcalı, Türk erkeğinin çok verici ve paylaşmayı bilen bir yanı olduğunu bununda yurt dışındaki erkeklerde bulunmadığı için, kadınların bu özelliğe hayran olduğu açıklamasını yaptı.

Acun Ilıcalı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler