Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Yusuf Ada'nın Elini Bırakacak Mı?

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Yusuf Ada’nın Elini Bırakacak Mı?

Show Tv’nin yeni dizilerinden Aşk Ağlatır 4. yeni bölümüyle 29 Eylül pazar günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Ada’nın peşini bırakmayan dayısıyla Mustafa, yeni hayatına başlayan Ada’nın evini bulur. Mustafa, silah tehdidiyle İsmail’den verdiği başlık parasını alır. Ama Ada’nın da peşini bırakmaya niyeti yoktur. Yine silah tehdidiyle İsmail’den Ada’yı eve çağırmasını ister. Ada’yı silah zoruyla götürmeye çalışırken silah patlar ve yaralanır.Rüzgar, Ada’nın yardımına koşar ama onun gözleri Yusuf’u arar.  Yusuf, Ada’nın elini bırakacak mı?

Pazar Dizileri 2019

Yusuf Ada’nın Elini Bırakacak Mı?

Aşk Ağlatır 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Rüzgar’ın abisiyle dost hayatı yaşayan ancak gönlü Yusuf’ta olan Nalan yoğun bakımdadır. Yusuf’a duygu sömürüsü yapıp onu Ada’dan uzaklaştırmaktır çabası bunu da başarır. Hastanede Mustafa’nın Ada’dan şikayetçi olmaması için elinden geleni yapan ise Rüzgar’dır. Ada’nın gözleri ise Yusuf’u arar.

İşte Aşk Ağlatır 4. bölüm 2. fragmanı…

AŞK AĞLATIR 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Mustafa ile İsmail, Nagehan’ın yanından Ada’yı alıp arabaya bindirip götürürler.Nagehan Yusuf’u görür ona olanları anlatırken Rüzgar arabayla oradan geçiyordur ve Ada’yı kurtarmak için yola koyulurlar. Yolda, Mustafa’nın arabasını kıstırıp Ada’yı kurtarırlar. Mustafa, İsmail’e sinirlenip yolda onu aşağı indirip bırakır. Nagehan’ın kolundaki morluğu gören kocası artık Ada’yı evde istemez. Ada, kendisine ev aramaya başlar. Yusuf’un da yardımıyla onun evine yakın bir küçük ev bulur. Eve yerleştikten sonra Ada, yengesini arayıp yanına çağırır. Ama dayısı da gelir.

Ada, dayısını evinde istemez ancak çok hasta olduğunu söyleyince dayanamayıp kabul eder. Mustafa, Ada, evden çıkınca İsmail’e silah çekip paralarını ister. İsmail, paraları verir ve artık yakalarından düşmesini söyler. Mustafa, Ada’yı alıp götüreceğini nikah da kıymayacağını kendisinin kapatması yapacağını söyler. İsmail’e Ada’yı arayıp yengesinin hastalandığını söylemesini ister. Nagehan, Ada’nın telefon gelip apar topar işten ayrıldığını duyunca Yusuf’u arar. Yusuf, Ada’nın evinin önüne geldiğinde Nalan’ın düştüğünü yoğun bakımda olduğunu öğrenir ve geri döner. Ada, ise eve geldiğinde Mustafa’yla karşılaşır. Ona silah doğrultup zorla götürmek isteyen Mustafa’nın silahı ateşlenir.

 Aşk Ağlatır 4. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Yanlışlıkla Mustafa’yı Vuran Ada Şimdi Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler