Ana SayfaDedikoduBanu Alkan'dan Reynmen'e Çağrı

İlgili Postlar

Banu Alkan’dan Reynmen’e Çağrı

İstanbul’da bir güzellik merkezinin açılışına katılan Banu Alkan, giydiği beyaz elbise ile eleştiri oklarının hedefi olurken son dönemlerin çok konuşulan ismi Reynmen’le ilgili de iddialı açıklamalarda bulundu. Reynmen’e çağrı yaptı.

Banu Alkan Kimdir ?

Türk sinema tarihinin unutulmaz isimlerinden Banu Alkan, geçtiğimiz gün İstanbul’da bir güzellik merkezinin açılışına katıldı. Açılışta ilgi odağı olan Alkan, giydiği beyaz kıyafet için ‘Kıyafetim Christian Dior’a benziyor, ama Osman bey Diyor’ dedi.

Reynmen Kimdir ?

Takipçileri Beğenmedi

Banu Alkan sosyal medya platformlarında kısa sürede çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı. 61 yaşındaki oyuncu takipçileri tarafından topa tutuldu.Bazı kullanıcılar, ‘Yeni gelinlerin yatak örtüsüne benziyor’, ‘Nevresim giymiş’, ‘Çeyizimdeki yatak örtüsüne benziyor’ şeklinde ağır eleştirilerde bulundu.

Banu Alkan'dan Reynmen'e Çağrı

Reynmen’le Düet Yapabiliriz

Yakın zamanda ‘Parfüm’ adlı albümünün çıkacağını söyleyen Banu Alkan, “Reynmen ile düet yapabiliriz. Herkes kıskanıyor Reynmen’i özellikle de erkekler! Bence Reynmen’in tıklanmaları doğru” diyerek Reynmen ile düet yapmak istediğini açıkladı.

Reynmen Bir Şarkı Söylemek İçin Bakın Ne Kadar İstedi?

Bugün Daha Çabuk Şöhret Olunuyor

Alkan, “Veliahtınız kim?” sorusuna “Veliahtım yeğenim Sidelya Pekduyar” cevabını verdi. “Bugün daha çabuk şöhret olunuyor, bizim dönemimizde biz erişilmezdik. Sinemadaki son nesil bizleriz, bizden sonra kimse gelmedi” diyen Banu Alkan “Sinemaya geri dönüyorum, kendi hayatımın filmini yapacağım” şeklinde konuştu.

Banu Alkan Instagram: instagram.com/banualkanresmi/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler