Ana SayfaDizilerErkenci Kuş 51. Bölüm Final Fragmanı İzle! Can'la Sanem Aşkı Mutlu Sonla...

İlgili Postlar

Erkenci Kuş 51. Bölüm Final Fragmanı İzle! Can’la Sanem Aşkı Mutlu Sonla Bitiyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Erkenci Kuş 50. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin 51. final bölümü 6 ağustos günü ekranlara veda edecek. Dizinin son bölümünde; Sanem, Can’la babasını konuşurken duyduktan sonra bir karar alır ve Can’a bir şeyleri hatırlatmak için uğraşmaktan vazgeçer. Can, kitabı okuduktan sonra şirket çalışanlarının yardımıyla Sanem’le bir otelde buluşurlar. Sanem, döndükten sonra değişen bir şey olmadığını fark eder. Dizinin final bölümünde, Can’la Sanem aşkı mutlu sonla bitiyor.

Salı Dizileri 2019

Can’la Sanem Aşkı Mutlu Sonla Bitiyor!

Erkenci Kuş 51. bölüm final fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Can, Sanem’in gönlünü alıp aralarındaki sorunları halledip onu nikah masasına oturtmayı başarıyor. Bu evliliği artık iki ailede kabul ederek çocuklarının mutlu gününde onları yalnız bırakmıyor. Can’la Sanem sonunda evleniyorlar.

İşte Erkenci Kuş 51. bölüm final fragmanı…

ERKENCİ KUŞ 50. BÖLÜM ÖZETİ!

Şirket çalışanları Can’la Sanem’i bir araya getirmek için Sanem’e bir reklam projesinin yerini ayarlama görevi verirler. Sanem, otele gider ve karşısında Can’ı görür. Can, ona yaklaştıkça Sanem kaçar. Can, Sanem’e gezdirmek için Jetskye bindirip gezdirmek ister ve motorun bozulduğunu söyleyip sabaha kadar ıssız adada kalacaklarını söyler. Can, kitabı okuduğunu çok etkilendiğini ve ona hayran olduğunu söyler.

Balık tutup yedikten sonra Can, şarap çıkarır ve Sanem, fazla da kaçırınca Can’a hastanede yattığında kendisininde tedavi gördüğünü, hatırlamasa bile ölmemesini istediğini söyler. Romantik bir geceden sonra motor birden çalışır ve otele dönerler. Şirkette çıkan krizden dolayı hemen şirkete dönmek zorunda kalırlar. Krizden kurtulmak için Can, Sanem’e kremi kimin için yapmayı düşündüğünü sorar. O da annesi için deyince Can, reklam filminde anneleri oynatmak ister. Menkıbe önce bu teklifi kabul etmez ama Hüma’nın onu aşağılamasından sonra kabul eder.

Melehat’e yüklü bir miras düşer. Bu arada Selim, Hüma’yı dolandırmaya devam eder. Melahat’e miras çıktığını duyan Selim, Melahat’e ilanı aşk eder. Hüma bunu öğrenir ve o sırada Melahat’in ablası gelip miras kalmadığını kardeşi tarafından dolandırıldıklarını söyler. Selim, hemen oradan sıvışır. Hüma, oğullarından özür dileyip evlerinde kendisi için bir yer ister. Bu arada Ayça, Sanem’e kitabını imzalatmak ister ve o sırada da onu aşağılamayı ihmal etmez. Sanem, Can’a çay götürmek için yanına gittiğinde, arkadaşları ile birlikte tatil planı yaptığını duyar. Sanem’e beraber gideceklerini söyler. Sanem’de hangi sıfatla onunla gideceğini sorduğunu zaman Can’dan cevap alamaz.

Erkenci Kuş 50. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Can’la Sanem’in Sahil Romantizmi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler