Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Ali Kaçırılan Sevda'yı Kurtarabilecek Mi?

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Ali Kaçırılan Sevda’yı Kurtarabilecek Mi?

Atv ekranlarının yeni reyting rekortmeni dizisi Kimse Bilmez 8. yeni bölümü ile 30 temmuz salı akşamı izleyicisi ile buluşacak. Dizinin yeni bölümünde Ali, yıllardır kayıp kardeşinin ölüsünü bulduğunu zanneder ama o cesedin kardeşi olmadığı ortaya çıkacak. Kurt beyin adamları tarafından kaçırılan Pilot, tutulduğu yerden kaçmayı başaracak. Pilot’un kaçtığını anlayan adamlar Sevda’yı kaçırıp karşılığında Ali’den Pilot’u isteyecekler. Ali kaçırılan Sevda’yı kurtarabilecek mi?

Salı Dizileri 2019

Ali Kaçırılan Sevda’yı Kurtarabilecek Mi?

Kimse Bilmez 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Sevda, Ali’nin kendisinden uzaklaşmasına dayanamıyor. Pilot’un kaçırıldığını öğrenen Duygu onun için endişelenmeye başlıyor. Pilot, kendini tutan adamların hepsini öldürüp oradan kurtulmayı başarıyor. Adamlar Sevda’yı kaçırıp, onun karşılığında Ali’den Pilot’u getirmesini isterler. Sevda, başına hedef alınmış silahla deniz kıyısındayken Ali gelir ve silahını ateşler. Ali, Sevda’yı kurtarabilecek mi?

İşte Kimse Bilmez 8. bölüm 2. fragmanı…

 

KİMSE BİLMEZ 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Sevda, çalıştığı şirketi Uygar’ın aldığını öğrenir ve deliye döner. Uygar, şirketi aldığında onun orada çalıştığını bilmediğini söyler ama Sevda ona inanmaz. Fenalaşan Sevda, Uygar’ın evinde uyuya kalır. Uygar, o uyurken onu seyreder ve Tuğçe ikisinin fotoğrafını çekip Ali’ye gönderir. Sevda, rüyasında Ali’yi görür. Uyandığında Uygar’ın evinde olduğunu fark edip orayı terk eder.

Evden giderken bahçede Ali’ye karşılaşır. Ali, Sevda’nın babasına kardeşiyle bağlantısının anlayabilmek için sorular sorar. Sevda, Ali’nin peşinden koşup arabasına biner ama Ali ona yüz vermez. Tuğçe’ye gideceğini söyleyen Sevda, konuşmadan Ali’nin arabasıyla mahalleye gelir. Ali, madem Uygar’la bu kadar yakın olacağını, evinde kalacağını neden bu kadar insanları boşa uğraştırdığını sorar.

Kurt bey, Pilot’un hapisten çıkmasını sağlar. Çıkar çıkmazda Pilot’u kaçırtır. Pilot cüzdanı yere düşürür ve birisi bulup içinden paraları alıp kimliği satar. Hüdaverdi, cüzdanı yere atan adamın düşürdüğünü zannedip ona cüzdanını uzatınca almaz ve onun olabileceğini söyler. Hüdaverdi, cüzdanı ve içinden çıkan fotoğrafı Ali’ye verir. Kardeşinin fotoğrafı olduğunu anlayan Ali, adamların peşine düşer. Kurt bey, Ali’nin kardeşini bulacağından korkup, yalandan ona kardeşini bulduğunu ama ölü olduğunu söyler. Ali, morga teşhis için giderken Sevda’da Ali’yi takip eder.

Kimse Bilmez 8. Bölüm Fragmanı Geldi! Ali Sevda’dan Uzaklaşmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler