Ana SayfaDizilerEfsane Dizilerin Yönetmeninden Çok Ses Getirecek Yeni Bir Dizi Daha Geliyor!

İlgili Postlar

Efsane Dizilerin Yönetmeninden Çok Ses Getirecek Yeni Bir Dizi Daha Geliyor!

Ünlü yönetmen Uluç Bayraktar’ın her yaptığı dizi projesi olay oluyor ve reyting rekorları kırıyor. Ezel, Son, Karadayı, İçerde ve Çarpışma dizilerinin de yönetmenliğini yapan usta yönetmenden iddialı bir dizi projesini yöneteceği öğrenildi. Efsane dizilerin yönetmeninden çok ses getirecek yeni bir dizi daha geliyor. Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı kimler oynayacağı henüz netleşmedi ama yine iz bırakan dizilerden olacağı kesin gözüyle bakılıyor.

 İçerde hayranlarına müjde! Yeniden geliyorlar!

Çok Ses Getirecek Yeni Bir Dizi Daha Geliyor!

Ünlü dizilerin ünlü yönetmeni Uluç Bayraktar’ın yine bir iddialı dizi projesine imza attığı öğrenildi. Dizinin adı henüz netlik kazanmadı ama, Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından dizinin adının ‘Babil’ olacağı duyuruldu. İzleyenlerin hafızalarında büyük izler bırakan Ezel, Karadayı, İçerde ve Çarpışma gibi usta oyuncu kadrosuyla ekranlara gelen dizilerde de Uluç Bayraktar’ın imzası yer alıyor.

DİZİYİ BAŞARILI SENARİSTLER KALEME ALIYOR!

Dizinin senaryosunu ise Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor. Nüket Bıçakçı, Kavak Yelleri, Küçük Sırlar, Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Fi gibi dizilerin senaryosunu kaleme almıştı. Büyük beğeni ile izlenen dizilerin tekrarları da halen ekranlarda yayınlanmakta. Yeni dizi projesinin diğer senaristi ise Karagül isimli diziyi kaleme almış, Fi dizisinin senaryosunu da Nüket Bıçakçı ile birlikte kaleme almıştı.

Yeni dizi projesinin adı kesin olmamakla birlikte ‘Babil’ olduğu öğrenildi. Ünlü yönetmen Uluç Bayraktar, İçerde ve Karadayı dizileriyle Altın Kelebek ödülünde ‘En İyi Yönetmen’ ödülünün de sahibi olmuştu. Ülkemizde gördüğü büyük ilgi kadar yurt dışında da izlenme rekorları kıran dizilerin bir yenisi daha geliyor. Bu kadar iddialı bir ekibin yeni dizisi unutulmayacak diziler arasında yerini alacak gibi görünüyor.

Reyting rekorları kıran efsane 13 Türk dizisi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler